Oldal frissítése

Bosch MMB43G2B

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch MMB43G2B

Egy olyan minőségi eszközt keresel, amellyel nem csak a hideg, hanem meleg ételeket is összetud turmixolni? Ennek a Bosch márkájú turmixgépnek ez gyerekjáték lesz. Felszerelték egy ThermoSafe üvegedénnyel, amely a forró levest is képes lesz turmixolni. A tökéletes eredmény érdekében a gépet egy 700 W-os motorral szerelték fel, amellyel precízen szabályozhatja 5 sebességfokozatban a turmixgép teljesítményét. Ezentúl a mixer egy pillanat alatt darálóvá alakítható így egy rendkívül sokoldalú készülékről beszélhetünk. Nem csak hasznos, de remek díszítő eszköz is lesz a konyhában stílusos fekete tervezésével, amelyet ezüst és piros elemekkel dobtak fel. 

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül csendes turmixgép
  • Hideg és meleg ételek aprítására és keverés
  • Nagy teljesítményű 700 W-os motor
  • Tartalmaz egy fejet hagyma és fűszerek aprításához
  • 2,3 literes ThermoSafe üveg tartály (1,5 liter ételek számára)
  • Az ötfokozatú sebességbeállítás Pulse funkcióval
  • Elegáns kialakítás

Csendes társ

A tökéletes eredményt keresi, anélkül, hogy közben megzavarná környezete nyugalmát? Ha valaha is olyan órákban kellett turmixolnia, - mondjuk egy gyümölcsturmixot - amikor a környezete inkább aludni szeretett volna, de legalábbis nyugodt hangulat volt, akkor ez lesz a megfelelő Bosch turmixgép a számodra. A SilentMixx technológiának köszönhetően nagyon csendesen működésre képes, még a többi Bosch turmixgépek között is az egyik legcsendesebb. Ezenkívül akkor sem fog cserbenhagyni, ha olyan nehéz feladatokat kell ellátnia, mint a friss jég törése hűsítő italokhoz. 

Sokoldalú és helytakarékos

Nem lesz szükséged több tucat konyhai háztartásigépre, amikor minden megtalálható ebben az egyben. Értékes helyet és pénzt takaríthatsz meg vele. A keverőből egyszerűen kialakítható hozzávaló aprító, és így búcsút inthet a hagyma szemet könnyeztető karikázásának vagy gyógynövények hosszas előkészítésének. Szereted a krémes leveseket vagy azt szeretnéd, ha a mártás, amit készítesz valóban finom lenne? Egy speciálisan elkészített üvegtartálynak köszönhetően mind a forró, mind a hideg ételeket összekeverheti, így kiváló eredményeket érhetsz el a kulináris művészetekben.

Könnyedén eltávolítható belőle az EasyKlick rozsdamentes acél penge annak érdekében, hogy megtisztítsa a vágóeszközöket. A kényelem érdekében a pengék és az edények mosogatógépben is moshatóak.

További információk:

Kábel hossza:
90 cm

Méretek:
437 × 196 × 237 mm

Tömege:
5,84 kg

 

Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 700 W
Sebességfokozat 5

Tulajdonságok

Alkalmas Leveskészítésre, Smoothiehoz, Jégtörésre
Funkciók Pulzáló funkció, Előre beállított programok
Tartály térfogata 2,3 l
Edény anyaga Üveg

Kiegészítők

Kiegészítők Aprító
Tárolók száma 1 db
Kód:  EAV4282g
Termékszám:  MMB43G2B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20