Oldal frissítése

BOSCH MFW45020

4,8 5 értékelés
43 790 Ft

BOSCH MFW45020

Az MFW45020 a BOSCHTÓL első ránézésre talán kicsinek fog tűnni - de mégis egy rendkívül praktikus eszköz a háznál. Igencsak kedvező áron juthat hozzá ehhez a hatékony 1600W-os teljesítményű erőteljes asszisztenshez, amely segítségedre lesz a gyors és megbízható mindennapi használatával. A megfelelő teljesítményt az 5-ös mérete garantálja és ezen felül a gép nagy nyílással rendelkezik kényelmes töltés érdekében, így a nyersanyagokat akár 2,7 kg/perc sebességgel is képes feldolgozni.

Ha vonzó Libanoni különlegességeket szeretnél készíteni, hogy lenyűgözd a vendégeidet, akkor készíthetsz nekik Kebbét Bulgur körettel, ugyanis a csomag tartalmaz egy speciális kiegészítőt, amelyekkel elkészítheted. A magyaros ételek szerelmesei is értékelni fogják a eszközt, ugyanis kolbásztöltésre is képes a gépezet és egy hagyományos magyaros házikolbász könnyedén elkészíthető vele.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 600 W
Daráló mérete 5
Húsfeldolgozó sebesség 2,7 kg/perc
Sebességek száma 2
További tulajdonságok Nagy töltőnyílás, Gumi lábak
Szín Fehér, Szürke
Típus Elektromos

Tartozékok és funkciók

Funkciók Virsli- és kolbásztöltés
Darálás nagysága 3,8 mm, 8 mm
További kiegészítők Nyomóprés, Kebbe

Anyag

Anyag Műanyag, Rozsdamentes acél

Méret & súly

Magasság 25,4 cm
Szélesség 19,8 cm
Mélység 29,5 cm
Kód:  EAV3130b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MFW45020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20