Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BOSCH MFW68660

4,7 38 értékelés
82 190 Ft

BOSCH MFW68660

A BOSCH MFW68660 húsdaráló nem csak húst darál, de kolbászt készít, gyümölcsöt présel, vagy a speciális adapter használatával Kebbe is készíthető vele. Ha ezt a hagyományos közel-keleti ételt szeretné elkészíteni, akkor bulgurt, marha vagy birkahúst kell darálnia.

A daráló nem csak segít a finomra vagy durvára őrlésben és reszelésben, hanem aprítani és szeletelni is tud. Ez a kifinomult berendezés képes összetörni a jeget és a diót is. A cserélhető alkatrészek segítségével akár húsz féle étel is készíthető vele. A 8-as méretű őrlő 2200W-os erejét kihasználhatja szüret idején, amikor rengeteg gyümölcsöt kell feldolgozni.

A hatalmas töltőlyukon keresztül egy perc alatt akár 4,3 kg élelmiszert is fel tud dolgozni. Tartozik hozzá egy citrusprés is. A gépet felszerelték egy biztonsági kapcsolóval is, arra az esetre ha dugulás történik. Miután befejezte a darálást, a gépet könnyen szétszerelheti és megtisztíthatja. Értékelni fogja a kiegészítő tárolót és kábeltartót is. A gépet gumitalpakkal látták el a tökéletes stabilitás érdekében.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 200 W
Daráló mérete 8
Húsfeldolgozó sebesség 4,3 kg/perc
Sebességek száma 1
További tulajdonságok Nagy töltőnyílás, Gumi lábak
Szín Fekete, Rozsdamentes acél
Típus Elektromos

Tartozékok és funkciók

Funkciók Reszelés, Darálás, Gyümölcspréselés/gyümölcsfacsarás
Darálás nagysága 3 mm, 8 mm
További kiegészítők Nyomóprés, Kebbe, Kolbásztöltő tartozék, Reszelő, Gyümölcsprés

Anyag

Anyag Műanyag, Rozsdamentes acél

Méret & súly

Magasság 25,4 cm
Szélesség 19,9 cm
Mélység 29,5 cm
Kód:  EAV3130a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MFW68660
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20