Oldal frissítése

Bosch MFQ36300D

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch MFQ36300D

Megbízható kézi habverő MFQ36300D márka Bosh célja azoknak, akik megkövetelik a minőséget és a nagy eredmények! Mixer célja egy modern design kombinációja, fehér és kék színben. A csomag tartalma: 2 habverő, nagy teljesítményű rozsdamentes acél speciális golyók finom krémet a jobb eredményeket ostorozó rövid idő alatt, és 2 stabil dagasztóhorgokat. Minden háziasszony nagyra fogják értékelni, hogy mossa tartozékok mosogatógépben.

Ha szükséges, akkor választhat, 5 sebességes, vagy válasszon egy turbó funkciót.Blender erős, csendes és könnyű motor teljesítménye 400 W. A készülék jól működik, köszönhetően a test, ergonómikus forma. 

méretek:
154 x 208 x 74 mm

súly:
0,9 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 400 W
Sebességfokozat 5
Funkciók Dagasztás, Habverés

Kiegészítők

Tartozékok Dagasztókar, Habverők
Kód:  EAV4275v
Termékszám:  MFQ36300D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15