Oldal frissítése

Bosch MCP72GPB

5 1 értékelés
40 490 Ft

Bosch MCP72GPB

Te is szereted a friss citruslevet, de eleged van a hosszadalmas kézi facsarásból? A Bosch MCP72GPW Vitastyle Citro 2in1 elektromos citrusfacsaró 40 W-os teljesítményével elvégzi a munkát. A stílusos Bosch prés segítségével kis és nagy citrusféléket is kipréselhetsz. A 2 az 1-ben funkció lehetővé teszi, hogy levet facsarj, majd a levet közvetlenül az elegáns üvegkazettában tálald. A kis gyűjtőedényt ezután kisebb mennyiségű gyümölcslé tárolására lehet használni. A Bosch MCP72GPW elektromos gyümölcscentrifuga DripStop rendszerrel rendelkezik, amely megakadályozza a nem kívánt csepegést. Így nem kell aggódnod a takarítás miatt, és nyugodtan élvezheted a reggelidet.

A Bosch MCP72GPW citrusprés legfontosabb jellemzői

  • Bosch elektromos citrusprés 40 W-os teljesítményű
  • A Vitastyle Citro 2in1 citrusprés elegáns és időtlen design LED kijelzővel rendelkezik
  • A 2in1 funkció lehetővé teszi a gyümölcslé facsarását és tálalását egy elegáns üvegkazettában
  • A DripStop rendszer megakadályozza a nem kívánt csepegést
  • A Bosch MCP72GPW gyorsan és egyszerűen kezelhető az automatikus indításnak köszönhetően
  • Univerzális préskúpot tartalmaz minden citrusféle mérethez
  • A Bosch Vitastyle Citro minden alkatrésze mosogatógépben mosható

Elegáns és praktikus, a Bosch Vitastyle Citro 2in1

A Bosch MCP72GPW egyik legnagyobb előnye a elegáns 1 literes üvegkaraffa, amely lehetővé teszi, hogy a friss gyümölcslevet közvetlenül az asztalon tálald. Nem fogsz koszolni semmilyen extra tárolót. Fogyasztás után egyszerűen zárd le a fedővel a karafét. Ha hosszabb ideig nem használod a présgépet, takard le a porvédővel, így a gép mindig készen áll a használatra öblítés nélkül.

Könnyen használható és karbantartható a Bosch MCP72GPW citrusprés

A Bosch MCP72GPW citruspréssel nem kell tanulmányoznod, hogy melyik kapcsoló mire szolgál. Nem találsz rajta semmilyen gombot. A gép automatikusan elindul a prés kúpjának citrusfélékkel történő megnyomásával. A piros LED-kijelző kigyullad, amint a gépet üzembe helyezték. Használat után a  Vitastyle Citro minden része biztonságosan betehető a mosogatógépbe. Ezenkívül a műanyag alkatrészek BPA-mentesek.

A Bosch Vitastyle Citro préskúp mindenféle citrusféléhez

A legtöbb citrusprés 2 vagy több préskúpot tartalmaz a különböző méretű gyümölcsökhöz. A Bosch MCP72GPW elektromos prés univerzális préskúppal van felszerelve, amelyet kifejezetten úgy terveztek meg, hogy alakjával a lehető legtöbb levet nyerje ki a kis és nagy citrusfélékből egyaránt. Egyetlen tartozékkal tökéletesen le tudja facsarni a kis lime-okat és a nagy grapefruitokat. 

Paraméterek

Típus

Meghajtás Elektromos

Tulajdonságok

Lé tartály mérete 1 l
Tulajdonságok Anti drip, Mosogatógépben mosható
Alkalmas Citrusfélék
Teljesítmény 40 W
Kábel hosszúsága 100 cm

Anyag

Légyűjtő tartály anyaga Üveg
Szűrő anyaga Műanyag

Szín

Szín Fekete

Méret & súly

Mélység 17 cm
Szélesség 17 cm
Magasság 31 cm
Tömeg 1,87 kg

Csomagolás

Csomag tartalma Létartály
Kód:  BOSLC776
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MCP72GPB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15