Oldal frissítése

Bosch HMT75M624

Kiegészítők a termékhez

Bosch HMT75M624

Ha keres minőségi beépített mikrohullámú, akkor jöttem, hogy jó helyen jár. Ez a darab a világhírű cégek, mert Bosh van egy kimeneti 800 W és a sok átgondolt funkciók, mint például az automatikus súly vagy tündért.

legfontosabb jellemzői

  • 800 W teljesítmény
  • 5 intenzitások fűtés
  • Mérleg automatizálás
  • 7 automatikus program
  • Rozsdamentes acél belső tér

Nagy tér a főzéshez

Köszönet dvacetilitrovému belső és pivot tányér átmérője 25,5 cm, kapsz bőséges helyet készítsen még nagyobb mennyiségű táplálékot. Az üreg falai vannak kialakítva a rozsdamentes acélból készült, amely biztosítja a hosszú élettartam és egy egyszerű mosás.

Mérleg automatizálás és AutoPilot

A program, a súlya az automatizálás és a robotpilóta csak meg a programot, és a súlya az ételt. A többi biztosít mikrohullámú teljesen függetlenül. Az elektronikus mérés hatalmi szinten minden programok kiolvasztás, főzés és kombinációk automatikusan vezet kiváló eredményeket főzés. Akkor készítsen kiváló sült marhahús, csirke, zöldség, és még halat. 

Kód:  FBT500a28
Termékszám:  HMT75M624
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15