Oldal frissítése

BOSCH HEZ9VEDU0

34 890 Ft

BOSCH HEZ9VEDU0

A főzőlap szellőztetéssel történő működtetéséhez szükséges a következő tartozék, a BOSCH HEZ9VEDU0 akusztikus szűrő, melyre a külső elszíváshoz van szükség. A BOSCH HEZ9VEDU0 szűrő alacsony zajszintű akusztikai szűrőket tartalmaz, mellyel jelentősen kisebb zajszint érhető el a pszichoakusztika javítása érdekében ezen kívül a csomag tartalmaz egy tömítő mandzsettát is. A teljes légzárás érdekében először ezt a tömítő mandzsettát kell csatlakoztatni a lapos csatlakozócsőhöz, majd ezután lehet a szűrőt a készülékhez bekötni.

A BOSCH HEZ9VEDU0 szűrő legfontosabb jellemzői

  • A BOSCH HEZ9VEDU0 szűrő kötelező tartozék a szellőzővel ellátott főzőlapokhoz.
  • Négy alacsony zajszintű akusztikai szűrőt tartalmaz
  • A BOSCH HEZ9VEDU0 szűrő egy tömítőmandzsettát is tartalmaz

A csomag tartalma:
4 nagy teljesítményű, alacsony zajszintű akusztikai szűrő a lényegesen kisebb zajszint és a jelentősen jobb pszichoakusztika érdekében
Egy tömítőmandzsetta, amelyet a készülékhez való csatlakoztatás előtt a lapos csővezetékhez kell rögzíteni, hogy biztosítsa a légzárást (a készülék hátulján lévő légkivezetés közvetlenül hozzáférhető az NW150 lapos csővezeték elemen keresztül).

Kód:  BOPRIS038
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HEZ9VEDU0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20