Oldal frissítése

BOSCH HBG6750S1

4,9 21 értékelés
263 290 Ft

BOSCH HBG6750S1


Könnyítsd meg a főzést és szereld fel konyhádat modern, beépíthető gépekkel. A vezető háztartási készüléket gyártó Bosch többfunkciós sütője csúcstechnológiával büszkélkedhet számos praktikus tulajdonság tekintetében, többek között automata programokat és magas hőmérsékleten történő öntisztítást kínál. Az A+ energiabesorolásnak köszönhetően kimondottan gazdaságos berendezés. A kifinomult rozsdamentes acélt fekete ajtóval és letisztult fogantyúval tették egyedivé, és biztosra vesszük, hogy ezek a részletek téged is lenyűgöznek majd.



Jól átgondolt kialakítás, Autopilot és 13 sütési funkció

A tágas, 71 literes sütő rengeteg helyet kínál több tál étel egyszerre történő elkészítéséhez. Kezelése könnyű az egyértelmű kezelőgyűrűnek és a TFT színes szöveges kijelzőnek, valamint a körülötte található szimbólumoknak köszönhetően. Tizenhárom különféle sütési típus közül választhatsz, az AutoPilot pedig automatikusan elindítja a megfelelő programot, így garantálva a legjobb eredményt. Az egészséges sütéshez használd a 4D hőlégbefúvás funkciót, így a hő egyenletesen oszlik el a sütőtérben, és az ételek bármely szinten tökéletesek lesznek.


A komforton és a biztonságon van a hangsúly

Ez a multifunkciós segéd 30°C és 300°C közötti elektronikus hőmérséklet-szabályozással is rendelkezik. Használd ki az elektronikus óra biztosította előnyöket, így az előre beállított időtartammal mindig a legjobb eredményt érheted el. A sütés folyamatát a hatékony halogén világításnak köszönhetően követheted. A sütő ajtaja üvegből készült, a csendes nyitásról és zárásról a SoftMove gondoskodik.


Automatikus, magas hőmérsékleten történő öntisztítás

Természetesen nem kell lemondanod a pirolitikus öntisztító funkcióról sem, amellyel rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg. A tisztítási folyamat automatikus és kemikáliák használata nélkül történik. A készülék magas hőmérsékletre melegszik fel a sütő szennyezettségétől függően (max. 480°C-ig), a program lejárta után pedig nincs más dolgod, mint a megmaradt hamut kitörölni a sütő belsejéből.


További információ:
Sütési programok:
4D hőlégbefúvás
Eco forró levegő
Felső/alsó fűtés
Eco felső/alsó fűtés
Légkeveréses infra gril
Nagy felületű grill
Kis felületű grill
Pizza funkció
Alsó fűtés
Lassú főzés
Kiolvasztás
Előmelegítés
Melegen tartás


Paraméterek

Tulajdonságok

Sütőprogramok Grill, Hőlégbefúvás, Kiolvasztás, Alsó sütés, Légkeverés
Teljesítmény 3 650 W
Tepsi kivétele Teleszkópos
Sütő tisztítása Pirolitikus

Sütő méretei

Magasság 59,5 cm
Szélesség 59,5 cm
Mélység 54,8 cm

Sütő színe

Szín Ezüst

Sütő felszerelése

Felszereltség Időzítő, Gyerekzár, Érintéses vezérlés, Csillapított ajtózárás
Hálózati kábel Igen, csatlakozóval

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály A+

Sütő térfogata

Űrtartalom 71 l

Design

Design Klasszikus
Kód:  FAC270u
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  HBG6750S1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15