Oldal frissítése

BOSCH HBF134ES0

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH HBF134ES0


A BOSCH HBF134ESO beépíthető sütő főbb jellemzői

  • Belső térfogata 66 liter
  • 7 típusú fűtés - 3D forró levegő Plus, felső/alsó fűtés, infra-grill keringetés, pizza, alsó fűtés, enyhe forró levegő, nagy méretű grill
  • LED kijelző elektromos órával
  • Gyors előmelegítés funkció
  • EcoClean Direct öntisztító rendszer, amely képes a zsír felszívására
  • Gyermekbiztonsági zár
  • Teleszkópos kihúzható rendszer a tepsik könnyű kezeléséhez
  • Rozsdamentes acél fogantyú

Tökéletes sütési eredmények

A BOSCH HBF134ESO beépített sütő ventilátorral rendelkezik, amely gondoskodik a forró levegő egyenletes eloszlásáról a sütőben. Ez biztosítja a három szinten egy időben elérhető tökéletes sütési eredményeket. Így tehát könnyedén készíthetsz sós és édes finomságokat anélkül, hogy az ízek keverednének.


Könnyű tisztítás

A sütő hátsó különleges felülete magába szívja a zsírokat és az ételmaradékokat sütés közben. Emellett ez a felület minden egyes felmelegedés után regenerálódik, amely a készülék egész élettartamán keresztül érvényes. Az EcoClean Direct öntisztító program megkönnyíti a szennyeződések eltávolítását, hogy a BOSCH HBF134ES0sütő újra ragyogóan tiszta lehessen.


Tökéletes kényelem

A STOP funkcióval ellátott praktikus teleszkópos kihúzható rendszerrel kényelmesen használhatod a tepsiket, a rácsokat és az univerzális serpenyőket is, amelyek mindegyike kihúzható azok felborulása nélkül. BOSCH HBF134ES0 sütő belsejében található halogén gyors szabályozást biztosít használat közben.


Egyszerű működés

Rendelkezésedre áll a letisztult LED kijelző, illetve a két forgógombbal beállítható sütőprogramok és hőmérséklet-beállítások, amelyek mind a könnyű sütést szolgálják. A vezérlőgombok bedugható kialakítása miatt igazán könnyű az elülső panel tisztán tartása. A véletlen elállítódás ellen a BOSCH HBF134ESO sütőgyermekbiztonsági funkcióval védekezik.


Minőségi német technológia

A BOSCH készülékeket a fejlett német technológiának köszönhető magas minőség jellemzi, így nyújtanak páratlan teljesítményt és maximális megbízhatóságot. Ezekkel a kiemelkedő tulajdonságokkal a BOSCH márka Európa egyik piacvezető háztartási készülék gyártója.


Paraméterek

Design

Design Klasszikus

Tulajdonságok

Sütőprogramok Grill, Felső sütés, Alsó sütés
Teljesítmény 3 300 W
Tepsi kivétele Függő rácsok
Sütő tisztítása Gőzzel

Sütő méretei

Magasság 59,5 cm
Szélesség 59,4 cm
Mélység 54,8 cm

Sütő színe

Szín Ezüst

Sütő felszerelése

Felszereltség Gyerekzár
Hálózati kábel Igen, csatlakozóval

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály A

Sütő térfogata

Űrtartalom 66 l
Kód:  BOTROV12
Termékszám:  HBF134ES0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20