Oldal frissítése

BOSCH GSB 19-2 RE

Kiegészítők a termékhez

BOSCH GSB 19-2 RE

A(z) BOSCH GSB 19-2 RE ütvefúró minden műhelyben megtalálja a helyét. Játszva fúrja át a műanyagot, a fát, a vasat és a betont. A fúrógépet egy elektromos motor hajtja, amely egy jól kidolgozott házban kapott helyet. Jelentős 850 W teljesítményének és 1990 f/p sebességének köszönhetően használható hagyományos fúrásra, de akár csavarbehúzásra is. A(z) Bosch Professional márkájú fúró forgatónyomatéka 15,5 Nm, így legfőképp könnyebb barkácsoláshoz alkalmas. A fúrótokmány befogási tartománya max. 13 mm. Könnyített kivitelének hála az ütvefúró súlya csupán 2,6 kg, így kíméli a kezed munka közben.

A(z) BOSCH GSB 19-2 RE ütvefúró legfontosabb tulajdonságai

  • Hasznos segítőtárs bármely háztartásba vagy műhelybe
  • Max. teljesítménye: 850 W
  • A sajátos ütőmechanizmus segítségével falba és betonba is fúrhatunk
  • Forgásirány váltó kapcsoló
  • Kompakt méretének hála az ütvefúró súlya 2,6 kg
  • A kiegészítő fogantyúval a jobb és balkezesek is komfortosan használhatják

A(z) BOSCH GSB 19-2 RE ütvefúró remekül illik a kézbe

Az egyedi ütőmechanizmus alkalmassá teszi arra, hogy falba vagy betonba fúrjunk vele lyukat. További pozitívuma a forgásirányt váltó gomb. A praktikus koffer megvédi a fúrót szállítás közben.

Kód:  BOFAC10e7
Termékszám:  0.601.17B.500
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05