Oldal frissítése

BOSCH CreationLine

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH CreationLine

Szerezz magadnak örömöt az új BOSCH CreationLine konyhai robotgéppel. 1000 W-os motorral rendelkezik, amely a legigényesebb alapanyagokat is megbízható teljesítménnyel, gyorsan és tökéletesen dolgozza fel. A motor teljesítménye igény szerint könnyedén módosítható 7 sebességben, így könnyen kiválaszthatjuk a kellő sebességet. Hála a bolygómozgásnak, amikor is a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, az egyes összetevők tökéletes keveréke garantált. Annak érdekében, hogy a konyhai robotgéppel egyszerűen és hatékonyan tudjunk tésztát készíteni, rendelkezik egy strapabíró tállal, melynek űrtartalma 3,9 l, amely megfelelő minden többszemélyes háztartás számára. Olyan lényeges tulajdonságai vannak, mint PULSE (Turbo) gomb. A remek Bosch konyhai robotgép megjelenését rozsdamentes acél szín tökéletesíti.

BOSCH CreationLine konyhai robotgép leglényegesebb tulajdonságai

  • A strapabíró Bosch konyhai robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a sütés-főzés során
  • 1000 W teljesítményű motorral rendelkezik
  • 7 fokozat közül választhatunk
  • A robotgép bolygómozgással működik
  • A keverőtál térfogata 3,9 l
  • Terméksorozat: Bosch MUM5
  • Hála a pulzáló funkciónak, az alapanyagokat sokkal gyorsabban és alaposabban tudjuk összedolgozni
  • Rozsdamentes acél szín emeli ki nagyszerű megjelenését

Az ügyes BOSCH CreationLine konyhai robotgép tulajdonságai

A remek Bosch konyhai robotgép segítségével fejlesztheted főzési tudományod. Tökéletesen alkalmas például tojás vagy tojásfehérje, illetve bármilyen habkrém felverésére. Játszi könnyedséggel készíthetünk vele krémeket, önteteket vagy töltelékeket. Kellően könnyűre és levegősre gyúrja a tésztát a legfinomabb sütemények érdekében. A nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű, hála a dagasztó funkciónak. Nagyszerű alapanyagot biztosít ínycsiklandozó desszertek, pizzák vagy különféle tésztaételekhez. Hasznos tulajdonságai közé tartozik a mixer funkció. Segítségével összemixelhetünk dióféléket vagy jeget, készíthetünk leveseket, zabkását vagy különféle egészséges turmixot, amelyek megőrzik tápanyagukat. Így lehetőségünk lesz megkóstolni az igazán finom ízeket. Egyaránt durvára és finomra is tudjuk aprítani a húst a darálóval. Könnyedén elkészíthető házi darált hús a kedvenc hamburgerünkbe, fasírtba vagy mártásokhoz.

Ismerd meg a lenyűgöző Bosch konyhai robotgép extra funkcióit

Az ügyes BOSCH CreationLine konyhai robotgép minden konyhába tökéletes megoldás. A pulzáló funkciónak köszönhetően, az alapanyagokat sokkal alaposabban és gyorsabban tudjuk összedolgozni. Ezen Bosch Konyhai robotgép használatával gyorsabban és könnyebben végzünk a feladatokkal.

A strapabíró Bosch konyhai robotgép tartozékai

Olyan praktikus tartozékokkal rendelkezik, mint keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló, citrom/gyümölcs prés, kétoldalas korong és habverő kar és 4 szeletelő korong. Köszönhetően a tartozékok széles választékának eme BOSCH CreationLine konyhai robotgép többféle készüléket helyettesít, ezzel időt, pénzt és helyet spórolhatunk meg.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél és műanyag

Belső áttétel anyaga:

műanyag

Méretei:

43,3 × 33,7 × 28 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

8,61 kg

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés, Kétoldalas korong, Habverő kar
Keverőtál űrtartalma 3,9 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 000 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 7
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb

Anyag

Burkolat anyaga Rozsdamentes acél, Műanyag
Belső áttétel anyaga Műanyag

Méret & súly

Mélység 22,2 cm, 27,1 cm, 28 cm
Szélesség 28 cm, 28,2 cm, 33,7 cm
Magasság 27,1 cm, 28,2 cm, 43,3 cm
Tömeg 6,4 kg, 7,4 kg, 8,61 kg

Szín

Szín Antracit, Fehér, Piros, Rozsdamentes acél, Ezüst
Kód:  BOSM016nad
Termékszám:  BOSM016nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05