Oldal frissítése

Bosch BBS1ZOO

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch BBS1ZOO

A(z) Bosch BBS1ZOO tökéletes a ház vagy lakás tisztán tartására. A működési idő akár 60 perc egy feltöltésre a lítium-ion akkunak köszönhetően. A kimerült akkumulátor teljes kapacitásra töltéséhez szükséges idő 5 óra. 2 az 1-ben kialakításának köszönhetően külön takaríthatsz a rúdporszívóval és a kézi porszívóval, amely ideális autókárpit tisztítására. A(z) Bosch BBS1ZOO fő előnye, hogy játszva eltávolítja a háziállatok szőrét. A tiszta levegőt a Microszűrő biztosítja. A felszívott szennyeződést tartályba gyűjti, amely könnyen üríthető.

A(z) Bosch BBS1ZOO rúdporszívó fő jellemzői

  • A működési idő 60 perc, a töltési idő 5 óra
  • Li-ion akkumulátor
  • Játszva eltávolítja a háziállatok szőrét
  • Kiegészítők: Kárpit szívófej, Kombinált szívófej, Padlószívófej és Résszívó

A(z) Bosch BBS1ZOO teljesítményét több tartozék is segíti. A leghasználatosabbak egyike az úgynevezett réstisztító, amelynek köszönhetően gond nélkül kitisztíthatod a radiátorokat. Szennyeződésektől a padlóburkolaton és szőnyegen gyorsan megszabadulhatsz a kárpitkefe segítségével.

Kód:  BOSVTA03
Termékszám:  BBS1ZOO
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20