Oldal frissítése

Bosch BBHMOVE5N

4,3 18 értékelés

Bosch BBHMOVE5N

Nem szeret hosszadalmasan takarítani az otthonában? A kompakt BOSCH BBHMOVE5N kéziporszívójával kellemes időtöltés válik belőle. A termék főként kéménypadlók gyors takarítására alkalmas. Kis méreteinek és alacsony súlyának köszönhetően nagyon könnyen kezelhető. A visszahajtható fogantyú jó szolgálatot nyújt, féleg kis helyen való tárolás esetén.

Legfontosabb jellemzők

  • Praktikus porszívó - kettő az egyben (kézi és rúd)
  • Két teljesítményszint
  • Rendkívül helytakarékos kialakítás
  • Egy feltöltéssel akár 36 percig fut
  • Kis súly (3,2 kg)

Hasznos segítőtárs

A készülék környezetbarát és nagy teljesítményű Ni-MH akkumulátorral felszerelt, amely biztosítja a felhasználó részére az akár 36 perces működést teljes teljesítményen 12-16 órás töltést követően. További előny, hogy a porszívó stabil, így képes önállóan, fali tartó vagy dokkoló állomás nélkül is megállni a feltöltés ideje alatt.

A porszívó két üzemmódban használható. Kompakt kézi porszívóként, amellyel a nehezen elérhető részek is megközelíthetők, vagy rúdporszívóként, amellyel többé már nem kell hajlongania vagy görnyednie a munka során. Az elektromos kefék a 0,3l űrtartalmú tartályba hajtják a port a mosható szűrőn keresztül. Ön a munkája során 2 teljesítményszint közül választhat. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Ni-MH
Töltési idő 16 óra
Működési idő 36 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, 2 az 1-ben

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Méret & súly

Szélesség 25,5 cm
Magasság 113 cm
Mélység 20 cm

Szín

Szín Barna
Kód:  EAD1432t5
Termékszám:  BBHMOVE5N
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05