Oldal frissítése

Bosch BBH52550

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch BBH52550

Az azonnali használatra alkalmas modern, vezetékmentes, akkumulátoros porszívót minden háziasszony nagyra értékeli majd. Minden padlófelületen kitűnő porszívózási eredményeket érhet el a rendkívül hatékony, porzsák nélküli technológiának és az AllFloor kefének köszönhetően. Az egyedülálló Sensorbagless technológia ráadásul kivételesen magas teljesítmény és minimális karbantartási igényt kínál.

A porszívó 3 teljesítményi fokozaton működhet, 6 órán keresztül töltődik és 50 percen keresztül üzemel 1 töltéssel. A Bosch minőségi, tölthető Li-Ion akkujának köszönhetően környezetkímélő.

A porszívózás a bútorok alatt és azok körül teljesen akadálymentes lesz a rendkívül flexibilis szívófej-kialakításnak köszönhetően. A porszívó megáll magában, nem kell tartón vagy dokkolóban elhelyezni, és bármely konnektorral tölthető. Elektromos AllFloor kefe és mosható szűrő tartozik hozzá.

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 6 óra
Működési idő 50 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló

Felszereltség, tartozékok

Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Méret & súly

Szélesség 28,5 cm
Magasság 116 cm
Mélység 18,5 cm
Tömeg 3 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  EAD1432s
Termékszám:  BBH52550
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15