Oldal frissítése

Bosch ART 23 SL

4,7 32 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch ART 23 SL

A Bosch könnyű és könnyen kezelhető hatékony szegélynyírója Semi-Auto Feed rendszerrel büszkélkedhet, ahol a vágószál automatikusan kioldódik a készülék bekapcsolásakor, így mindig biztosítja az optimális szálhosszt. Többé nem kell ennek beállításával foglalkoznia, amivel rengeteg időt spórolhat. A könnyű motor és a kiegyensúlyozott szerszám minden helyzetben jó kezelhetőséget biztosít.
A fűnyíró teljes tömege 1,7 kg, ami biztosítja, hogy sokáig működtesse az eszközt, anélkül, hogy megfájdulna a keze. A Pro-Tap tekercsnek köszönhetően a szálak nem gubancolódnak össze orsócsere esetén. A második fogantyú kényelmes használatot biztosít minden helyzetben. A készülék praktikus hálózati kábeltartóval is rendelkezik.
Tartozékok:

  • 1,6 mm-es tekercs

Műszaki adatok:
Vágásikör-átmérő:
23 cm
Tekercs:
 1,6 mm x 4 m Pro-Tap tekercs
Vágási sebesség:
12 500 fordulat / perc
Vágási rendszer:
Száltekercs
Fogyasztás:
280 W
Tömeg:
1,7 kg

Paraméterek

Meghajtás

Meghajtás Elektromos

Típus

Típus Húros kasza

Vágási rendszer

Vágórendszer Damil

Teljesítmény

Teljesítmény 280 W
Kód:  BOC806t
Termékszám:  0.600.8A5.000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15