Oldal frissítése

Borderlands 2 – PC

4,0 1 értékelés
4 890 Ft

Borderlands 2 – PC

A Borderlands 2 az epikus RPG lövöldözős játék új ötletekkel és fejlesztésekkel megtömött folytatása akár négy játékos számára. Teljesen új karaktereket, skill-eket, környezetet, ellenségeket, fegyvereket, felszerelést és egyéb jellemzőket tartalmaz, amelyek kéz a kézben járnak a nagyon gondosan kidolgozott történettel. A játékosok titkokat fedeznek fel, és ahogyan bejárják Pandora mindeddig felderítetlen területeit, a Borderlands világának rejtelmei is kiélesednek.

Fő jellemzők

  • Teljesen új karakterek és osztályok - Válassz új karakterek és osztályok teljes készletéből, például Gunzerkert, aki egyszerre két fegyvert tud használni. Kettős géppuskák? Menő. Kettős rakétavetők? Természetesen! Kettős mesterlövész puskák? Persze, ha ez a kívánságod!
  • Játssz a barátaiddal - Oszd meg az élményeidet a barátaiddal egy fejlett kommunikációs rendszeren keresztül, amely lehetővé teszi, hogy anélkül be- és kilépj, hogy újra kéne indítanod a játékot.
  • Új keményfiús fegyverrendszer - A több ezer különböző fegyver egy csomó új és innovatív módot kínál az ellenségek megölésére a Pandorán. Tűz, villamos energia, maró savak és így tovább - minden elérhető lesz.
  • Teljesen új környezet, teljesen új ellenségek, teljesen új világ - A Borderlands új része minden lépésen meglepetést rejt, és ha nem vagy óvatos, akkor még alaposan fenéken is rúg!

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Borderlands

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Akció, RPG, Lövöldözős, Versenyzős
Játék környezet Légköri, Horror, Sci-fi

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 2

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Szerencsejáték, Erőszak, Online

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Elsődleges

Minimum követelmények

Processzor frekvencia 2,4 GHz (2,4 GHz)
Direct X változat DirectX 9
RAM memória 2 GB
Szükséges hely a merevlemezen 20 GB

Ajánlott követelmények

Processzor frekvencia 2,3 GHz
RAM memória 2 GB
Szükséges hely a merevlemezen 20 GB
Kód:  MVE000011
Termékszám:  5441

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10