Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BOOMWHACKERS OC8G

4,0 1 értékelés
4 790 Ft

BOOMWHACKERS OC8G

A BOOMWHACKERS egy ötletesen egyszerű ütőhangszer, amely hatalmas potenciállal rendelkezik. Mindegyik része különböző hosszúságú és átmérőjű egy bizonyos hangra van hangolva. A ritmusok megfelelő kombinációjával nemcsak fülbemászó ritmusokat hozhatsz létre, hanem híres dallamokat is képes leszel reprodukálni. A BOOMWHACKERS tökéletes eszköz profi zenészekből és kisebb gyermekekből álló csoportok számára. Még egy teljes amatőr is dolgozhat velük. Használd a BOOMWHACKERS OC8G oktávot a sávok tónusának csökkentésével egy oktávval.  Ez a műanyag csatlakozás kompatibilis az összes BOOMWHACKERS szettel. A csomag 8 oktavatót tartalmaz.

A BOOMWHACKERS OC8G oktavátor főbb jellemzői

  • A BOOMWHACKERS ötletesen egyszerű ütőhangszer
  • Minden alkatrész egy adott hangra van hangolva - a hossztól és az átmérőtől függően
  • Tökéletes amatőr és profi zenészek csoportjai számára
  • Az Octave BOOMWHACKERS OC8G univerzális műanyag rögzítőelem a BOOMWHACKERS rudakhoz
  • Csökkenti a hangot egy oktávval
  • A csomag 8 darabot tartalmaz

Paraméterek

Típus

Típus Más
Érzékelő Nem
Kód:  BWH003f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HN114859

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05