Oldal frissítése

BOOMWHACKERS CNHB-D

26 490 Ft

BOOMWHACKERS CNHB-D

Szívesen játszol a színes BOOMWHACKERS csöveken? Akkor lépj eggyel tovább a BOOMWHACKERS csengőkkel. Mindegyik csengő, a csövekhez hasonlóan, különböző vastagságának és hosszának köszönhetően más-más hangra van hangolva. A gyors tájékozódás és áttekinthetőség érdekében a csövek és a harangok színjelölései ugyanolyanok, így egy pillantásra tudni fogod, hogy mely hangszerek hangja azonos. A  nyolc csengőből álló egyedi diatonikus alapkészlet C-től c-ig van hangolva.  A BOOMWHACKERS CNHB-D ütőhangszer készlet csengői ötéves kortól ajánlottak gyermekek számára. 

A BOOMWHACKERS CNHB-D csengők főbb jellemzői

  • A BOOMWHACKERS csőjátékának egyedülálló kiegészítője
  • BOOMWHACKERS CNHB-D nyolc csengőből álló ütőhangszer-készlet, amely az alapvető diatonikus skálán (C-től C-ig) hangolt
  • A harangok színjelölése megfelel a hangzó csövek színeinek és így a hangjainak
  • 5 éves kortól ajánlott kezdő gyermekek számára

Paraméterek

Típus

Típus Boomwhackers
Kód:  BWH003j
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HN171057

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20