Oldal frissítése

BOOKEEN Cybook Muse E-book tok Vermillon vörös

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

BOOKEEN Cybook Muse E-book tok Vermillon vörös

Minden klasszikus könyvet szilárd borító véd, hogy elegendő biztonságot nyújtsanak a pusztító hatások ellen. Miért ne lehetne ugyanezt tenni a Cybook Ocean ebookokkal? A BOOKEEN toknak köszönhetően, a könyveinek és az olvasnivaló irodalmának a maximális védelme biztosított.

A piros színű tokba a készüléke tökéletesen beleilleszkedik, amelyet mintha pamut lenne tárol. A merev műanyag hátlap biztonságosan rögzíthető az olvasóhoz. A levehető műbőr elülső éle ki van párnázva, hogy megvédje kijelzőt a sérülésektől, zúzódásoktól vagy kellemetlen karcolásoktól. Az elülső oldalát teljesen el lehet forgatni 360 fokban hátrafele. Minden bizonnyal egy kellemes megállapítás az, hogy a tok nem rendelkezik semmilyen pánttal vagy zavaró alkotórésszel. Maga a csomagolása remekül néz ki, és egy prémium termék benyomását kelti.

Legfontosabb jellemzői

  • Prémium megjelenésű védőtok
  • Könnyű illeszthető az olvasóhoz
  • Műbőr előlap
  • Tömör műanyag hátsó lap
  • Bármilyen sérülés ellen véd

Kompatibilis:
Bookeen Cybook Muse / Essential / Frontlight

Szín:
Vermillon Vörös

 

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Típus és anyag

Típus Merev tok
Anyag Műanyag
Kód:  MD033g54
Termékszám:  COVERCFT-RV

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10