Oldal frissítése

BOOKEEN Cover Cybook Muse Pink

Kiegészítők a termékhez

BOOKEEN Cover Cybook Muse Pink

A klasszikus könyvek védőborítással érkeznek, amely azoknak megfelelő védelmet nyújt a nemkívánatos környezeti hatásokkal szemben. Miért ne élveznének hasonló védelmet a Cybook Ocean e-könyv olvasók egyaránt? A BOOKEEN vállalat erős tokjának köszönhetően e-könyv olvasója és egyben olvasmányai kiváló védelmet fognak élvezni.

A rózsaszín kivitelű tok tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, amely pamut puha védőközeggel szolgál az olvasó számára. Az erős műanyag hátlap stabilan az olvasóhoz rögzíthető. A műbőrből készült, megerősítéssel ellátott kihajtható előlap megóvja a készülék kijelzőjét a sérülésektől, törésektől és kellemetlen karcolásoktól. Az előlap teljes 360 fokban elfordítható. Egy további kellemes meglepetés a tok kapcsán, hogy annak rögzítése nem pánt és egy más bántó elem segítségével történik. Maga a termék valóban remekül fest és az prémium benyomást kelt.

Legfontosabb jellemzők

  • Védőtok prémium designnal
  • Egyszerűen rögzíthető az e-könyv olvasóhoz
  • Műbőr előlap
  • Erős műanyag hátlap
  • Kiváló védelem mindennemű sérüléssel szemben

Kompatibilitás:
Bookeen Cybook Muse/Essential/Frontlight

Szín:
Rózsaszín

 

Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín

Típus és anyag

Típus Merev tok
Anyag Műanyag
Kód:  MD033g56
Termékszám:  COVERCFT-PK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10