Oldal frissítése

BOOKEEN Cover Cybook Muse Orange

Kiegészítők a termékhez

BOOKEEN Cover Cybook Muse Orange

Minden klasszikus könyvet erős borítók védenek, amelyek megfelelő biztonságot nyújtanak a káros hatásokkal szemben. Miért ne lehetne ugyanez a helyzet a Cybook Ocean e-book olvasó esetében is? Hála a BOOKEEN erős toknak, az e-book olvasód és a benne tárolt irodalom védelme is biztosítva lesz.

A tok narancssárga színű, és tökéletesen körbeöleli az eszközt, amely így biztonságban lesz. Az erős hátlap műanyagból készült, és biztonságosan az olvasóra rögzíthető. A levehető elülső oldal szintetikus bőrből készült, és úgy van párnázva, hogy védje a kijelzőt a sérülésekel, töréssel és kacolásokkal szemben. Az elülső lapot akár 360 fokban is hátrahajthatod. A tok másik előnye, hogy nem pántok vagy egyéb zavaró elemek segítségével rögzíthető a készülékre. Maga a tok remekül néz ki, és prémium hatást kelt. 

Legfontosabb jellemzők

  • A védőtok prémium megjelenéssel rendelkezik
  • Könnyen az olvasóra rögzíthető
  • Az elülső oldala műbőrből készült
  • Az erős hátlapja műanyagból készült
  • Véd a sérülésekkel szemben

A következőkkel kompatibilis:
Bookeen Cybook Muse / Essential / Frontlight

Szín:
Narancssárga

 

Paraméterek

Szín

Szín Narancssárga

Típus és anyag

Típus Merev tok
Anyag Műanyag
Kód:  MD033g55
Termékszám:  COVERCFT-OE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15