Oldal frissítése

BOOKEEN Cover Cybook Muse Green

Kiegészítők a termékhez

BOOKEEN Cover Cybook Muse Green

Minden klasszikus könyv kemény fedéllel védett, amely elegendő védelmet nyújt számára a különböző hatások ellen. Miért ne lenne ugyanez a helyzet a Cybook Ocean olvasóval? A BOOKEN kemény fedél biztosítja a maximális védelmét a könyveknek és az olvasási élmény garantált lesz.

Legfontosabb jellemzők

  • Prémium megjelenésű védőtok
  • Könnyen alkalmazható a könyv olvasókkal
  • Műbőr első rész
  • Rögzített hátsó él, műanyag
  • Kár elleni védelem

Véd és jól néz ki

A rózsaszín hátrész tökéletesen átöleli az eszközt, amely pamutban tárolandó. Az erős műanyag hátoldal biztonságosan alkalmazható. A levehető műbőr első rész megerősített, így védi a kijelzőt a sérülésektől, fragmentációtól vagy a kellemetlen karcolásoktól. 360 fokban hátra forgatható. A kellemes kialakítás biztosítja, hogy a szalagok, vagy más elemek ne zavarják a használatot. A csomagolás nagyszerűen néz ki és remek benyomást kelt a termékről.

Kompatibilis:
Bookeen Cybook Muse / Essential / Frontlight

Szín:
zöld

Paraméterek

Szín

Szín Zöld

Típus és anyag

Típus Merev tok
Anyag Műanyag
Kód:  MD033g56b

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05