Oldal frissítése

BOOKEEN Cover Cybook Muse Black

5 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

BOOKEEN Cover Cybook Muse Black

Minden klasszikus könyvet kemény borító véd, amely elegendő biztonságot nyújt a rongálódás ellen. Miért ne lehetne ugyanígy a Cybook Muse e-book olvasó elektronikus könyveinél? A BOOKEEN márka kemény tokja biztosítja könyved és az olvasott irodalom maximális védelmét.

A fekete színű tok tökéletesen illeszkedik a készülékre, amely úgy helyezkedik el benne, mint a puha textilben. A szilárd műanyag hátlap megbízhatóan rögzíthető az olvasóra. A kihajtható, szintetikus bőr előlap merevítéssel rendelkezik, hogy megvédje a kijelzőt a sérülésektől, töréstől vagy a bosszantó karcolásoktól. Az előlap hátrafelé 360 fokban elfordítható. Biztosan kellemesen érint az a tény is, hogy a tokon nincsenek pántok vagy más zavaró elemek. Maga a csomagolás is remekül néz ki, és a termék prémium jellegét idézi.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi megjelenésű védőtok
  • Könnyen felhelyezhető az e-book olvasóra
  • Szintetikus bőr előlap
  • Szilárd, műanyagból készült hátsó élek
  • Védelem bármely károsodás ellen

Kompatibilis:
a Bookeen Cybook Muse / Essential / Frontlight e-book olvasókkal

Színe:
fekete

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus és anyag

Típus Merev tok
Anyag Műanyag
Kód:  MD033g53
Termékszám:  COVERCFT-BK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15