Oldal frissítése

Boogie Board JOT 4,5" rózsaszín

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Boogie Board JOT 4,5" rózsaszín

A Boogie Board JOT egy egyszerű rózsaszín digitális notebook, amely helyettesíti a jegyzettömböt a hűtőszekrényen, a monitorra ragasztott címkéket, stb. Ez egy ideális eszköz a jegyzetek, rajzok vagy vázlatok és levezetések készítéséhez. A 4,5"-os optimalizált verzió könnyen kézben tartható írásakor vagy rajzoláskor, továbbá rendkívül könnyen elfér egy zsebben vagy a táskában. Fekete-fehér kijelző tökéletesen olvasható még közvetlen napfényben is, és elegendő helyet kínál a fent említett tevékenységek folytatására is. Ez a nyomásra érzékeny készülék, változatosan vastag vonalakat hoz létre jegyzetelés közben. A kijelzőn a tollal (speciális tollal) vagy egyéb tárggyal is lehet írni, rajzolni, de nem érzékeny az emberi ujj, csukló érintésére, így rajzolás közben nyugodtan ráhelyezheted a kezed a készülékre, semmi sem fog történni. Stylus (ceruza) az előre elkészített furatba helyezhető, továbbá állványként is funkcionálhat.
A kijelző tartalmát könnyen letörölheted, csupán egy gomb megnyomásával az újraindul. A beépített akkumulátor biztosítja a készülék töltését, amely akár néhány évig is kitarthat, mert az egyetlen energiát igénylő folyamat a kijelző törlése. Ez tényleg egy sokoldalú és univerzális eszköz, amely minenki számára nagyszerű kiegészítő lehet. Különösen a modern technológiák és művészet iránt érdeklődők találhatják meg számításukat a készülék felhasználásával. A készülék viszont minden egyes felhasználó számára kiváló választás lehet, még azok számára is, akik egyátalán nem értenek a számítógépes felhasználáshoz, mivel felhasználása rendkívül egyszerű. Mindössze a kézi ceruzát szükséges felhasználni illetve a képernyő törlésére készített gombot. Négy színkombináció közül választhatsz.
Műszaki adatok:
Kijelző:
Fekete-fehér fényvisszaverő kijelző képátlója: 4,5"
Áramellátás:
Beépített akkumulátor: 3 V
Több éves élettartam
Méretek:
148 x 92 x 6 mm
Tömeg:
55 g
Mellékelt tartozékok:
Stylus (ceruza)
Védőburkolat (tok)

Kód:  BB001j4
Termékszám:  BBJot4.5Pink

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10