Oldal frissítése

Boogie Board JOT 4,5

4,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Boogie Board JOT 4,5

A Boogie Board JOT egy egyszerű, fekete-fehér tablet, mely felváltja a jegyzetfüzetet, a hűtőre és a monitorra ragasztott címkéket. A Boogie Board JOT kitűnően alkalmas arra, hogy jegyzeteket írjon, rajzoljon, vázlatokat vagy elmetérképet készítsen. A 4,5"-os kijelzőt arra tervezték, hogy kényelmesen és könnyen legyen tartható egy kézzel írás vagy rajzolás közben. Méretéből adódóan könnyen hordozható, hiszen elfér a zsebben és a táskában is. Fekete-fehér kijelzője erős napfényben is kitűnően olvasható, bőséges helyet biztosít a fentebb felsorolt tevékenységek kivitelezésére. A kijelző nyomásérzékeny, így egyszerűen húzhat különböző vastagságú vonalakat. A kijelzőre a tartozékként járó stylussal (digitális íróvesszővel), vagy egyéb eszközzel írhat. A kijelző az emberi ujjak érintésére nem reagál, így kezét nyugodtan pihentetheti a képernyőn rajzolás közben. A stylust a külön erre a célra tervezett nyílásba is helyezheti, ami így állványként is szolgálhat.
A kijelző tartalmát egyetlen gombnyomással törölheti, hogy új munkafolyamatba kezdjen. A termék energiájáért a beépített akkumulátor felel, mely képes akár évekig is ellátni a feladatát, hiszen az egyetlen művelet, mely energiaveszteséggel jár, a képernyő törlése. Egy különleges, sokoldalú eszközről van szó, mely minden vásárló személyre szabott igényét képes kielégíteni. Különösen azok számára lehet vonzó, kik rajonganak a szép és a modern eszközök iránt. Az eszköz tökéletesen megfelel azon felhasználók számára is, akik nem jártasak a számítástechnikában, hiszen a kezelése rendkívül egyszerű, ami a stylus, és az egyetlen, törlésért felelő gomb használatában ki is merül. Az eszköz négy különböző színben került kereskedelmi forgalomba.
Műszaki adatok:
 

Kijelző:
Fekete-fehér, fényvisszaverő, átmérője 4,5 "
Töltés:
Beépített 3 V-os akkumulátor
Élettartam: néhány év
Méretei:
148 x 92 x 6 mm
Tömege:
55 g
Mellékelt tartozékok:
Stylus (digitális íróvessző)
Védőtok

Paraméterek

Tulajdonságok

Kijelző mérete 4,5 "
Felszerelés Stylus, védőtok, LCD kijelző
Súly 55 g
Kód:  BB001j2
Termékszám:  J3G2C0001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05