Oldal frissítése

BONE Bike Power 6700 Piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BONE Bike Power 6700 Piros

Kifinomult design jellemzi a BONE Bike Power 6700 piros színű univerzális okostelefon tartóját, mely rendelkezik egy 6700 mAh kapacitású beépített power bankkel.  4-6 hüvelykes kijelzőjű telefonokhoz használható. Segítségével biztonságosan rögzítheted készülékedet a bicikli kormányához, bevásárlókocsikhoz, vagy akár a babakocsihoz. Kényelmesen és biztonságosan használhatod telefonodat navigálásra, vagy akcióvideók felvételéhez. A felszerelése egyszerű és alig pár másodpercet vesz igénybe. Puha, organikus szilikonból készült, nehezen koszolódik és könnyedén mosható. 

BONE Bike Power 6700 piros színű univerzális okostelefon tartó főbb jellemzői

  • Univerzális kerékpár tartó 4-6 hüvelykes kijelzőjű (10-15 cm) telefonokhoz
  • Tökéletes különböző méretű biciklikormányokhoz és babakocsikhoz
  • Megbízhatóan tartja telefonodat
  • Könnyű le- és felszerelhetőség
  • Beépített 6700 mAh kapacitású power bank
  • Organikus és rugalmas szilikonból
  • Kormányra és kormánysszárra egyaránt szerelhető
  • A microUSB kábel tartozék
  • Egyszerű karbantartás

Beépített power bank a piros színű BONE Bike Power 6700-ban

A telefontartóba beépített 6700 mAh kapacitású power bank akár különálló áramforrásként is használható tabletedhez vagy okostelefonodhoz. Nem kell többé félned, hogy egy hosszabb biciklitúra után lemerült telefonoddal maradsz kettesben egy erdőben, a külvilágtól teljesen elzárva. A magas minőségű lítium akkumulátor teszi lehetővé a csatlakoztatott eszköz, valamint a power bank töltését. A beépített biztonsági mechanizmus megvédi eszközödet a túltöltéstől, az elektromos kisüléstől, vagy a túlmelegedéstől. A power bank töltöttségi szintje leellenőrizhető a 4 darab LED kijelző segítségével.

Kód:  BON103b
Termékszám:  PB16011-671XRD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15