Oldal frissítése

BONE Bike Power 6700 Blue

3,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BONE Bike Power 6700 Blue

Remekbeszabott design és kifinomult részletek - a BONE Bike Power 6700 Blue egy univerzális kerékpáros tartó, amely 6700 m AH-os kapacitású beépített power bankkal rendelkezik. 4" - 6"-es kijelzővel rendelkező telefonokhoz tervezték. A tartó hordozható akkumulátorként is funkcionál, amely gondoskodik okostelefonja vagy tabletje áramellátásról és kényelmes töltéséről. Mindemellett az eszköz nem csupán a kerékpár kormányán vagy bevásárlókocsin elhelyezve biztosítja telefonja megbízható és biztonságos rögzítését, hanem akár a babakocsin is. Egyszerűen csak rögzítse a telefont a navigációhoz, vagy a mozgalmas videófelvételek készítéséhez szükséges kényelmes pozícióba.  Rögzítése igazán gyerekjáték - csupán néhány másodpercet vesz igénybe. Puha, szerves szilikonból készült, így ellenáll a szennyeződéseknek, illetve könnyen tisztítható.

A BONE Bike Power 6700 Blue kerékpáros telefontartó fő sajátosságai

  • Univerzális telefontartó kerékpárokra, 4"-6 "-os kijelző mérettel
  • Tökéletesen illeszkedik a különböző méretű kerékpár kormányokra, illetve babakocsikra
  • Megbízhatóan rögzíti a telefont, könnyű fel- és leszerelés
  • Beépített power bank, 6700 mAh-s kapacitással
  • Anyaga rugalmas szerves szilikon
  • Rögzíthető a jármű kormányára vagy kormányszárra
  • Micro USB kábel a csomag tartozéka
  • Egyszerű karbantartás

A Bike Power 6700 Blue beépített powerbank-je

Az erőteljes 6700 mAh kapacitású power bank önálló áramforrásként használható minden típusú okostelefonhoz és tablethez, emellett a telefontartó részeként is használható. Hosszabb kerékpáros túrák során gondoskodik róla, hogy telefonja ne merüljön le a semmi közepén, s kapcsolata a külvilággal ne szűnjön meg. Az eszköz a legmagasabb minőségű Samsung lítium elemekkel működik, amelyek egyidejűleg támogatják a csatlakoztatott eszköz töltését illetve merítését. Készüléke biztonságáról a túltöltés-, lemerülés-, illetve az áramkör túlmelegedése elleni védelem gondoskodik. A power bank állapota egyetlen pillantással ellenőrizhető a 4 LED jelzőfénynek köszönhetően, amelyek jelzik a töltés aktuális állapotát, illetve a még rendelkezésre álló energiát.

Kód:  BON103c
Termékszám:  PB16011-671XBK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05