Oldal frissítése

BONAMI Timpana Milo kerti fotel

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BONAMI Timpana Milo kerti fotel

Egyszerű, használható, praktikus és működik. Ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel tudnánk bemutatni a Milo kerti fotelt a Timpanamárkától. A merev és stabil fotelnek, a lapja keményített üvegből van. A váza alumínium szerkezet, mely ellenálló, stabil és egyben könnyű. A szállításanem okoz nehézséget. A kisgyerekes szülők értékelni fogják a fotel lekerekített széleit. A futkosó gyerekeknek így nem jelent semmilyen veszélyt. Az elegáns Milo Timpana kerti fotel jól illik a kertedbe vagy nagyobb teraszra.

A Timpana Milo kerti fotel fő jellemzői

  • Ellenáll az időjárás viszontagságainak
  • A Milo Timpana kerti fotel ellenálló, könnyű és merev 
  • Stabil fémszerkezet 
  • A Timpana Milo kerti fotel lekerekített szélekkel rendelkezik 
  • Egyszerű karbantartással hosszú élettartamot biztosíthatsz

Időnkénti karbantartás = hosszú élettartam

A nedvesség vagy az eső nem okoz semmilyen gondot a Milo Timpana kerti fotelnek.A fém szerkezetének hosszú az élettartama és kitűnően ellenálló. Ha időről időre beolajozod vagy bevonod viasszal, nyugodtan megfeledkezhetsz a rozsdásodásról. A bútornak nincs szüksége semmilyen speciális törődésre, karbantartásra. Azesetleges szennyeződéseket könnyen letörölheted vizes szivaccsal vagy ronggyal, kevés tisztítószer hozzáadásával. Időnként nem árt, ha leellenőrzöd a és behúzod a csavarokat.  

Anyaga:
fém
textil

Az fotel méretei:
65,5 x 54 x 90 cm

Paraméterek

Méret

Hossz 68 cm
Szélesség 56 cm
Magasság 94 cm

Tulajdonságok

Szín Fekete
Anyag Fém
Terhelhetőség 120 kg
Kód:  BONAMI003
Termékszám:  27975499 Milo Patio set

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05