Oldal frissítése

BOMB COSMETICS Fürdőgolyó Friss reggel 160 g

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 090 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 950 Ft/db

BOMB COSMETICS Fürdőgolyó Friss reggel 160 g

Élvezze a BOMB kozmetikumokat frissítő reggelivel! Ez vicces lesz, egy virággal díszített sárga golyó formájában. Mintha a reggeli nap sugarai behatoltak volna a kertbe. Élvezze a jó hangulatú hullámokat, miközben a pezsgős fürdővel tökéletesen hidratálja a bőrt, így optimálisan hajlékony és rugalmas. A fürdőhabot édesvízi olajokkal és édes narancsgal gazdagítják, amely megnyugtatja a bőrt és csodálatos pihentető hatásokkal rendelkezik. A Shea vaj a kényelem érzését, a bőr látható lágyságát és rugalmasságát tükrözi. A bomba kozmetikumok fürdőjében haboskodik a bőrödön, nem csak reggel lesz frissítő lendület az Ön számára!

A BOMB COSMETICS fürdőhab hab frissítő reggeli tulajdonságai

  • A fürdő hab tökéletesen hidratálja a bőrt
  • A hab bomba kozmetikumok 100% -os tisztaságú illóolajat tartalmaznak
  • A bőr nyugtatja, antibakteriális hatása van
  • A bőre rugalmas, rugalmas és sima
  • Kádfürdő A frissítő reggeli megnyugtatja a mentális feszültséget, antisztresszes, pihentető hatású
  • Lágyítja a vizet, a bőr nagyon szelíd
  • Tartalmaz csak szerves összetevőket tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül

Hatóanyagok

  • Essential Grapefruit Oil - tónusos és antidepresszáns, frissíti az elmét, pozitív módon stimulálja a mentális erőt, segít eltávolítani a duzzanatot, enyhíti a feszes izmokat, tonusokat és enyhíti a fejfájást
  • Az édes narancs illóolaj - enyhíti a szorongást és a stresszt, segíti az álmatlanságot, nyugtatja a bőrt, a narancsbőr elleni
  • Shea butter - mélyen hidratálja a bőrt, megtartja rugalmasságát és simítása, nyugtató és gyógyító hatása van

Használat:
Merüljön el a Bomb Cosmetics golyó egy forró fürdőbe reggel, és nézze meg, ahogy szaga van, miközben hidratálja a testedet.

Súly:
160 g

Összetétel:
Nátrium-bifenilát, citromsav, teobroma-kakaó (kakaó) vetőmag, Zea Mays (kukorica) keményítő, parfüm, szacharóz, vízvíz, nátrium-lauril-szulfát, Butyrospermum Parkii (shea vaj), glükóz, polietilén-tereftalát, polimetilmetakrilát, maltodextrin, , Cellulóz Gumi, Hidrolizált Kukoricakeményítő, Kalcium-sztearát, Albumin, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Narancs) Peel Oil, Malicic Acid, Elaeis Guineensis (pálmaolaj) olaj, benzilszalicilát, butilfenil metilpropionális, citrál, citronellol, hidroxiizohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, linalool, limonén, CI 19140 18050, CI 77891 (titán-dioxid), CI 45430, CI 42090 (kék 1).

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Fürdőbomba
Kód:  KSTE0766
Termékszám:  5037028256954

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15