Oldal frissítése

Bomann VL 1138

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bomann VL 1138

Különösen azokon a forró nyári napokon, amikor a lakás vagy az iroda kiszellőztetése már nem elegendő, jól jön egy olyan kompakt asztali ventilátor, mint a Bomann VL 1138. Semleges fehér színének köszönhetően bármilyen helyiségben megállja a helyét. Ha szeretné, a dőlésszöget is beállíthatja és a 40W-os teljesítményű ventilátor garantálni fogja Önnek a kellemesen hűvös levegőt még a legforróbb napokon is. Válassza ezt a kiváló segítséget a forró nappalokra és éjszakákra.

Legfontosabb jellemzők

  • Védőrács
  • Kellemesen hűvös levegő a forró nyári napokon is
  • Állítható dőlésszög
  • Háromféle sebesség
  • Teljesítmény: 40 W

Biztonságos és hatékony

A levegő áramoltatásának sebessége állítható. A talapzaton található gombok segítségével egyszerűen szabályozhatja az erősséget. A különböző sebességek 0-3-ig számmal vannak jelölve, melyből a 0 a kikapcsolást, a 3 pedig az erős fújást jelenti. A készülék másik nagy előnye a propellereket körbeölelő védőrács, amely megakadályoz minden sérülést, így biztonságosan ott hagyhatja a ventilátort akár a gyerekszobában is.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 40 W
Sebességfokozat 3
Lapátok átmérője 30 cm
Funkciók Oszcilláció
Tulajdonságok Állítható dőlésszög

Típus

Típus Asztali
Kód:  BOMVE001
Termékszám:  VL 1138

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10