Oldal frissítése

Bomann EK 6021 CB

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bomann EK 6021 CB

A Bomann EK 6021 CB elektromos kandalló, amely a melegítő láng varázsával gazdagítja otthonát. A kandalló nemcsak lángszimulációval, hanem valódi fűtési funkcióval is rendelkezik. Két tápellátási beállítási fokozat teszi lehetővé a fűtés szabályozását. A kandalló oldalsó LED-ekkel működő környezeti világítással rendelkezik, amely 7 különböző kombinációban állítható be. Hasonlóképpen, a lánghatást 5 lépésben lehet bekapcsolni. Túlmelegedés elleni funkcióval és ívelt védőüveggel van ellátva, ami hozzájárul a modern kialakításához. A Bomann EK 6021 CB kiváló választás mindenkinek, aki otthonosabbá akarja tenni a lakását, és az égő kandalló varázsát szeretné élvezni.

A Bomann EK 6021 CB főbb jellemzői 

  • Elektromos kandalló modern designnal
  • Bomann EK 6021 CB lángszimulációval és fűtési funkcióval
  • A teljesítmény két beállítási szintje
  • Kézi és automatikus bekapcsolás
  • Vezérlés lehetősége érintőképernyőn és  távirányítón keresztül
  • A kijelző kiírja a pontos időt, a hét napját, a láng fényerejét, a teljesítményt, a szobahőmérsékletet és az időzítő beállítását
  • Környezeti világítás az oldalsó LED-eken keresztül
  • Lánghatás átkapcsolási lehetősége
  • Túlmelegedés elleni védelmi funkció
  • Ívelt védőüveg, amely kivehető
  • Kivitel színe: fekete

Egyszerű működés

A Bomann EK 6021 CB bekapcsolható közvetlenül az érintőképernyőn vagy távirányító segítségével is. Az időzítő funkciónak köszönhetően abe lehet állítani az automatikus bekapcsolást. A készülék kijelzőjén megjelenik a pontos idő, a hét napja, a láng fényereje, a beállított teljesítmény, a szobahőmérséklet és az időzítő beállítása. Az ívelt védőüveg kivehető, így könnyen tisztítható. Az elektromos kandalló alkalmas a helyiségben való elhelyezésre, valamint a falra is szerelhető. Mindenesetre a Bomann EK 6021 CB  nagyszerű alternatívája a klasszikus kandallónak, ugyanakkor modern design elem is.

Méretei:
65 × 52 × 14 cm

Tömege:
12,8 kg


Paraméterek

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa Elektromos

Tulajdonságok

Elhelyezés Falra
Tulajdonságok Elektronikus vezérlés
Fűtési teljesítmény 1 800 W
Teljesítményszintek száma 2

Funkciók

Funkciók Túlmelegedés elleni védelem, Időzítő, Távirányító, Teljesítmény szabályozó

Szín

Szín Fekete
Kód:  BOMEK021
Termékszám:  EK 6021 CB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10