Oldal frissítése

BOLL RAVEN 35-42 grass

5 1 értékelés
49 590 Ft

BOLL RAVEN 35-42 grass

A kitűnő minőségű Boll túrahátizsák túrázáshoz és különféle szabadtéri tevékenységekhez alkalmas. Hasznos eszköz lesz a kalandos szabadtéri kiruccanásokhoz, de kiváló választás mindennapi használatra is, sőt, sportoláshoz is hasznát veheted. A praktikus Boll outdoor hátizsák nemcsak a vonzó megjelenésével, hanem nagyon magas színvonalú kivitelezésével is büszkélkedhet.

Praktikus kivitelezés és minőségi szerkezet

A célszerű Boll túrahátizsák magas minőségű kivitelezése és részletgazdag kialakítása révén kényelmes viseletet nyújt. Tömege mindössze 1,39 kg, ami kisebb megterhelést és nagyobb kényelmet jelent viselése közben. Valamint olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon hasznos állítható hevederek.

Méretek:

59 × 33 × 22 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Tömeg

Tömeg 1,39 kg

Használat

Használat Túrázáshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Hevederek Állítható hevederek

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 59 cm
Szélesség 33 cm
Hosszúság/mélység 22 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 35 l

Rendeltetés

Típus Uniszex
Kód:  SPTboll073
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591790005358

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15