Oldal frissítése

Boll Eagle 24 truered

5 2 értékelés
30 890 Ft

Boll Eagle 24 truered

A megbízható Boll túrahátizsák kifejezetten túrázáshoz és szabadtéri tevékenységekhez készült. Megfelelő társ lesz a természetközeli expedíciókhoz, de mindennapi használatra is kiváló alternatíva, sőt, sportoláshoz is hasznát veheted. Az elegáns Boll outdoor hátizsák nemcsak esztétikus kialakításával, hanem kiváló kivitelezésével és kényelmével is lenyűgöz.

Tökéletes tervezés és kivitelezés

Az elegáns Boll túrahátizsák kiváló konstrukciójának és aprólékosan kidolgozott részleteinek köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege csupán 0,76 kg, ami jelentős előnyt jelent, és biztosítja a teljes terhelés csökkentését és a viselési kényelmet. Valamint olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon hasznos állítható hevederek.

Méretek:

48 × 30 × 18 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Gyerek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek

Használat

Használat Túrázáshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Hevederek Állítható hevederek

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 48 cm
Szélesség 30 cm
Hosszúság/mélység 18 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 24 l

Tömeg

Tömeg 0,76 kg
Kód:  SPTboll086
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591790005723

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20