Oldal frissítése

Boll Eagle 24 dutchblue

5 2 értékelés
30 990 Ft

Boll Eagle 24 dutchblue

A korszerű Boll túrahátizsák a túrázás és a szabadtéri tevékenységek során felmerülő igényekhez ideális. Nélkülözhetetlen kiegészítő a kalandos szabadtéri kirándulások során, de mindennapi használatra is nagyszerű választás, és még sportoláshoz is használhatod. Az előnyös Boll outdoor hátizsák nemcsak esztétikus megjelenésével, hanem átlagon felüli kivitelezésével is kitűnik, valamint különösen kényelemes.

Tökéletes kivitelezés és design

A megbízható Boll túrahátizsák kiváló konstrukciójának és aprólékos kidolgozottságának köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege 0,76 kg, ami kulcsfontosságú a terhelés csökkentéséhez és a kényelmesebb viselés biztosításához. Valamint olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon hasznos állítható hevederek.

Méretek:

48 × 30 × 18 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Gyerek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek

Használat

Használat Túrázáshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Hevederek Állítható hevederek

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 48 cm
Szélesség 30 cm
Hosszúság/mélység 18 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 24 l

Tömeg

Tömeg 0,76 kg
Kód:  SPTboll087
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591790005730

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15