Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BOHEMIA CRYSTAL Megan Whisky szett, 3 db

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOHEMIA CRYSTAL Megan Whisky szett, 3 db

A Bohemia Crystal világhírű kristályüveg-gyártójának csodálatos Megan whisky-sorozata minden bizonnyal stílusos kiegészítő lesz étkeződben. A készlet tartalmaz egy whiskys üveget , konyak vagy bobon tárolására és két poharat. Az üveget és a poharakat különféle kivitelű kombinációk díszítik, amelyek luxusnak és modernnek tűnnek. Tartósságukat, szilárdságukat és nagy ragyogásukat garantálja a kristályüveg, amelyben magas az ólom aránya A Bohemia Crystal Megan whisky szett díszítheti otthoni vagy munkahelyi bárodat is. Vásárold meg a  négy külön Megan poharat is a teljes készlethez.

A Bohemia Crystal Megan whisky-készlet főbb jellemzői

  • Stílusos kiegészítő a munkahelyen vagy az étkezőben
  • Bohemia Crystal Megan whisky szett egy üveget és két poharat tartalmaz
  • Magas ólomtartalmú kristályüvegből készül
  • Modern mintákkal díszítve, a luxus megjelenés érdekében

Kristálytiszta élvezet

A cseh kristály az egész világon híres. A Bohémia kristályüveg termékek 24% ólom-oxidot tartalmaznak. Ennek eredményeként a nap sugarai lebontják az üveget, és gyönyörű színjátékot hoznak létre. Tartsd meg a törékeny ólomkristály tökéletes megjelenését: csak forrásvízben mosd és puha kefével tisztíts. Ne tedd be a mosogatógépbe.

Csomag tartalma:
1 × üveg
2 x pohár


Paraméterek

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban 3 db

Típus

Rendeltetés Whisky likőr
Üveg típusa Kancsós

Tulajdonságok

Űrtartalom 320 ml
Anyag Ólomkristály
Mosogatógépben mosható Nem
Szín Világos
Kód:  BOHSK558
Termékszám:  8593403813558

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10