Oldal frissítése

Bluetti Small Energy Storage EB3A

161 390 Ft

Bluetti Small Energy Storage EB3A

Bluetti Small Energy Storage EB3A töltőállomás

A Bluetti Small Energy Storage EB3A töltőállomást például olyan utazások alkalmával használhatod, ahol nem férsz hozzá elektromos áramhoz, vagy ha otthon áramszünet van.   Nagy teljesítményű LiFePO4 akkumulátora  268 Wh kapacitással büszkélkedhet.40 perc alatt az akkumulátor kapacitása eléri a 80%-ot. A Bluetti EB3A töltőállomás mindig a rendelkezésedre áll. Akár 200 W teljesítményű napelemmel is feltölthető, amelyet kempingezés vagy más szabadtéri tevékenységek során fogsz értékelni. Akár autós csatlakozóról is töltheted. A kompakt méretek és a praktikus fogantyú is megkönnyíti a készülék szállítását. Töltsd le a Bluetti alkalmazást a mobiltelefonodra, és távolról vezérelheted a töltőállomást, vagy valós időben nyomon követheted készülékeid töltési folyamatát.

Bluetti kis energiatároló töltőállomás EB3A

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kapacitás

268 Wh

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Tömeg

4,6 kg

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Méretek

25,5 × 18 × 18,3 cm

Töltőállomás 8 kimeneti porttal és vezeték nélküli töltéssel mobileszközökhöz

Az elektromos eszközök töltéséhez 8 port áll rendelkezésre. Nemcsak mobiltelefonodhoz, hanem laptopodhoz, lámpádhoz, ventilátorodhoz, rádiódhoz és hordozható hűtőszekrényedhez is elegendő energiával rendelkezik. Értékelni fogod, hogy a Bluetti EB3A töltőállomás tetejére helyezve vezeték nélkül töltheted a kompatibilis eszközöket. A készülék emellett Power Lifting üzemmóddal is büszkélkedhet, amely lehetővé teszi, hogy a sajátjánál nagyobb teljesítményű eszközöket töltsön. Akár 1200 W-ig támogatja a készülékek üzemeltetését.

Bluetti kis energiatároló töltőállomás EB3A

Kompakt méretek és könnyű kialakítás

A Bluetti EB3A töltőállomás szállítása sem jelent problémát! A 25,5 × 18 × 18,3 cm-es méretekkel és 4,6 kg-os tömeggel könnyen, kézben hordozható. Természetesen egy praktikus fogantyú is található rajta.

Bluetti kis energiatároló töltőállomás EB3A

Különböző lehetőségek az állomás feltöltésére

A Bluetti EB3A töltőállomás mindössze 40 perc alatt 80%-ra tölthető fel. Azonban más módokat is kínál - például az autó akkumulátorán keresztül. Ha több napot tervezel a szabadban tölteni, mint amennyit a Bluetti EB3A kibír, ne ess kétségbe! Ha csatlakoztatod egy napelemhez (nem tartozék), további energiához juthatsz elektromos eszközeid számára. A napelemes töltés akár 200 W teljesítményű. Értékelni fogod az intelligens digitális kijelzőt, amely mutatja a töltés előrehaladását és az aktív portokat.

Bluetti kis energiatároló töltőállomás EB3A

Bluetti EB3A töltőállomás 268 Wh akkumulátorral

A Bluetti EB3A töltőállomással mindenre felkészülhetsz! Segítségével mindig bőven lesz energiád, akár otthon, akár vidéken vagy. Prémium kategóriás LiFePO4 (LFP) akkumulátort használ 2500 ciklussal, amely több éven át garantálja a Bluetti EB3A megbízható szolgálatát. A biztonság miatt sem kell aggódnod, köszönhetően a beépített fejlett akkumulátor-kezelő rendszernek, amely szabályozza és védi az akkumulátor élettartamát. A tiszta szinuszhullámú inverter megvédi az újratölthető eszközöket a károsodástól.

Bluetti kis energiatároló töltőállomás EB3A

Slider hozzáadása

Termékcsoport azonosító ID beillesztése

Egy meglévő körhinta törléséhez csak kattintson a Termék hozzáadása érték nélkül gombra!

Slider hozzáadása

Paraméterek

Bemenetek & kimenetek

Bemenetek AC, DC7909
Kimenetek 230 V-os aljzat, 12 V aljzat (CL), USB-A, USB-C (PD), Vezeték nélküli töltés (Qi), DC5521
230 V-os aljzatok száma 1 ×
12 V (CL) aljzatok száma 1 ×
USB portok száma 3 ×

Akkumulátor

Kapacitás 268 Wh
Típus LiFePO4

Töltés

Max. teljesítmény 600 W
Töltőteljesítmény hálózatból 268 W
Töltőteljesítmény napelemből 200 W
Töltési idő hálózatból 1,5 óra
Kimeneti feszültség 240 V
Kimeneti áramerősség 10 A

Tulajdonságok

Tulajdonságok Töltés napelemmel, LCD kijelző, Elemlámpa, Tiszta szinuszos, MPPT
Csomag tartalma AC töltőkábel

Méret

Magasság 25,5 cm
Szélesség 18 cm
Mélység 18,3 cm

Tömeg

Tömeg 4 600 g
Kód:  BLUETTIa5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  EB3A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10