Oldal frissítése

Bluetti Home Energy Storage B500 (csak az EP600 töltőállomással kompatibilis)

Ingyenes
szállítás boltjainkba
999 990 Ft

Bluetti Home Energy Storage B500 (csak az EP600 töltőállomással kompatibilis)

Bluetti Home Energy Storage B500 külső akkumulátor

Bővítsd az EP600 töltőállomás képességeit a Bluetti Home Energy Storage B500 külső akkumulátorral!  A Bluetti Home Energy Storage EP600 töltőállomásthasználhatod tartalék áramforrásként áramkimaradás esetén, de fő áramforrásként is. Nagy teljesítményű LiFePO4 akkumulátora 4960 Wh-val kapacitással és moduláris kialakítással rendelkezik.Egy EP600 átalakító 1-4B500akkumulátorral párosítható, 4,9 és 9,8 kWh közötti kapacitással és 6000 W maximális teljesítménnyel. Ha két EP600 invertert és 8 továbbiB500akkumulátort csatlakoztatsz a rendszerhez, akár 39,6 kWh-t (max. 12000 W) is elérhetsz. Töltsd le a Bluetti alkalmazást a mobiltelefonodra, és távolról vezérelheted a töltőállomást, vagy valós időben nyomon követheted készülékeid töltési folyamatát.  Kizárólag a címben feltüntetett töltőállomással kombinálható.

Bluetti Home Energy Storage B500 külső akkumulátor

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kapacitás

4960 Wh-val

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Tömeg

58 kg

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Méretek

33,8 × 63,6 × 32,5 cm

Elektromos áram az egész ház számára

Csatlakoztasd kényelmesen a Bluetti Home Energy Storage EP600 töltőállomást a fő áramforrásodhoz, kapcsold össze napelemekkel és élvezd az energiafüggetlenséget! Természetesen a villanyszámlákon is spórolhatsz. A készülék nagy mennyiségű napenergiát használ fel, és a felesleget későbbi felhasználásra tárolja el. A 6000 W teljesítményével a Bluetti Home Energy Storage EP600 minden eszközödet üzemben tartja. A 6000 W-os napelemes teljesítmény teljes önellátást biztosít. A BLUETTI Peak Load Shifting technológiának köszönhetően eldöntheted, hogy akkor töltöd-e az állomást, amikor alacsonyabbak az energiaárak, és akkor használod-e a készüléket, amikor magasabbak.

Bluetti Home Energy Storage B500 külső akkumulátor

Beltéri és kültéri elhelyezés

Az összes megvásárolt egységet rakd a földre, csatlakoztasd, és kész is! A Bluetti EP600 robusztus IP65 besorolással büszkélkedhet, amely por- és vízállóvá teszi. Az optimális teljesítmény megőrzése mellett a pincében is telepítheted. Ezenkívül az EP600-at úgy tervezték, hogy könnyen telepíthető legyen, minimális szervizidővel. Értékelni fogod az alacsony, kevesebb mint 48 dB-es zajszintet is.

Bluetti Home Energy Storage B500 külső akkumulátor

Bluetti Home Energy Storage EP600 töltőállomás, mint tartalék otthoni áramforrás

Elment az áram, és sötétben maradtál? A Bluetti Home Energy Storage EP600-zal ez soha többé nem fog előfordulni! Csatlakoztasd a fő áramforráshoz, és használd tartalék áramforrásként. Ha a kiesés hosszabb ideig tart, az állomást egyszerűen feltöltheted napelemekkel. Kényelmesen tévézhetsz, elindíthatod a kávéfőzőt vagy a mosást. Akár 4 tartalék akkumulátort is vásárolhatsz, hogy a háztartás akár 19,8 kWh-t is tudjon hasznosítani. Ha még több elektromos áramra van szükséged, szerezz be egy másik EP600 állomást, amely szintén 4 további akkumulátorral szerelhető fel, így akár 39,6 kWh-t is elérhetsz.

Bluetti Home Energy Storage B500 külső akkumulátor

Bluetti Home Energy Storage EP600 töltőállomás LiFePOakkumulátorcellákkal 

Készülj fel mindenre a Bluetti Home Energy Storage EP600 töltőállomással! Mindig lesz elég áram. Prémium kategóriás LiFePO4 (LFP) akkumulátort használ beépített továbbfejlesztett akkumulátor-kezelő rendszerrel az akkumulátor szabályozása és biztonsága érdekében. A kétmagos CPU és a fejlett DSP vezérlési technológia a nagy hatékonyság és az optimális teljesítmény biztosítása érdekében intelligens vezérlési mechanizmusokkal biztosítja a nyugalmat.

Bluetti Home Energy Storage B500 külső akkumulátor

Slider hozzáadása

Termékcsoport azonosító ID beillesztése

Egy meglévő körhinta törléséhez csak kattintson a Termék hozzáadása érték nélkül gombra!

Slider hozzáadása

Paraméterek

Tulajdonságok

Kapacitás 4,96 Ah
Elem típusa LiFePO4

Típus

Elem típusa Újratölthető
Akku mérete Akkumulátor cella

Csomagolás tartalma

Kiszerelés 1 db

Akkumulátor

Kapacitás 4 960 Wh
Típus LiFePO4

Töltés

Max. teljesítmény 6 000 W
Kimeneti feszültség 230 V

Méret

Magasság 63,6 cm
Szélesség 32,5 cm
Mélység 33,8 cm

Tömeg

Tömeg 58 000 g
Kód:  BLUETTIa4
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  B500
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20