Oldal frissítése

Bluetens Duo Sport

5 1 értékelés
106 390 Ft

Bluetens Duo Sport

Ideg- és izomstimulátor a jobb teljesítményért és a hatékonyabb regenerálódásért

A Bluetens Duo Sport izom- és idegstimulátort fizioterapeuták fejlesztették ki. Lehetővé teszi a test két területének egyidejű, hatékony izomstimulációját. Megszünteti az izmok és ízületek feszülését és fájdalmát. Két vezeték nélküli adapterből áll, amelyek három elektródapárnát tartalmaznak. A kisebb párnákat egy elektródakábel köti össze, míg a nagyobb párna az adapter hátoldalán található. Az adapterek akkumulátorról működnek, amely 30 perces töltés után 5 órányi használatot biztosítanak. Az elektrostimulátor 150 programot kínál a test 15 területére, van rajta4 üzemmód, terápia, pihenés, erősítés és kezelés, 5 funkcionális hatás, nem hiányzik a dörzsölő, gyúró, nyomó, ütögető és feszesítő sem.

A Bluetens Duo Sport izom- és idegstimulátor legfontosabb jellemzői

  • Fizioterapeuták által kifejlesztett izom- és idegstimulátor
  • Ideális fájdalomcsillapításra, regenerálódásra és izomerősítésre
  • Lehetővé teszi a test két területének hatékony, egyszerre történő izomstimulációját
  • Megszünteti az izom- és ízületi feszülést és fájdalmat
  • Két vezeték nélküli adapterből áll, amelyek három elektródapárnát tartalmaznak
  • A Bluetens Duo Sport ideg- és izomstimulátor több mint 100 programot kínál 15 testterülethez, 4 üzemmód és 5 funkcionális hatású üzemmód van rajta
  • Az intenzitás széles skálán mozog az enyhe bizsergéstől az izomfeszülésig
  • Használhatod az egyik vagy mindkét stimulátort, és mindkettőhöz ugyanazt vagy egy másik programot aktiválhatsz
  • Az elektrostimulátor Bluetooth-szal van felszerelve
  • Alkalmazáson keresztül vezérelhető

Kompakt kialakítás, amely alkalmas a hordozásra

A Bluetens Duo Sport kompakt kialakítású, így bárhová magaddal viheted. A csomagban található egy elegáns utazótáska, amelyben mindkét vezeték nélküli elektrostimulátor, a párnák és az elektródák csatlakoztatásához és töltéséhez szükséges kábelek könnyen elférnek.

A Bluetens Duo Sport izom- és idegstimulátor ideális fájdalomcsillapításra, izomregenerációra és regenerálásra

A Bluetens Duo Sport elektrostimulátor ideális fájdalomcsillapításra, regenerációra, regenerálódásra és izomerősítésre. Nagy intenzitástartományt kínál az enyhe bizsergéstől az izomfeszülésig, az intenzitás könnyen szabályozható az alkalmazással és a készüléken található vezérlőgombbal. Használhatod az egyik vagy mindkét stimulátort, és mindkettőnél ugyanazt, de akár különböző programokat is aktiválhatsz. Az elektrostimulátor Bluetooth-szal van felszerelve, amely lehetővé teszi a csatlakozást az alkalmazáshoz. Csak telepítsd az okoseszközödre, és máris beállíthatod, illetve vezérelheted segítségével a készüléket. Több mint 150 program közül választhatsz, amelyeket kifejezetten a test különböző részeire terveztek. A Bluetens Duo Sport izom- és idegstimulátor nemcsak a sportolók számára ideális kiegészítő.

A Bluetens Duo Sport segít az izomtömeg építésében

A 3 elektródához csatlakoztatott vezeték nélküli eszközöket elsősorban sportolók számára tervezték. A fizikai aktivitás és az elektromos stimuláció kombinálásával jobb eredményeket lehet elérni az izomtömeg építésében. A nagyobb hatékonyság érdekében ajánlott a Bluetens Duo Sport izom- és idegstimulátor heti 3-4 alkalommal történő használata. A készüléket fizioterapeuták tervezték a megfelelő izomstimuláció biztosítása érdekében.

A Get Better alkalmazás megkönnyíti a használatát

Telepítsd a Get Better alkalmazást az okoseszközödre, amely minden szükséges információt megad a Bluetens Duo Sport használatához. Ezután 150, a test különböző részeit célzó program közül választhatsz. Az alkalmazásban minden egyes elektrostimulátorhoz kiválaszthatsz egy üzemmódot a kívánt eredmények elérése érdekében. A Get Better alkalmazás iOS és Android rendszerre egyaránt alkalmas.


FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Pacemakerrel rendelkező vagy epilepsziás rohamokra hajlamos személyek nem használhatják a Bluetens készüléket! Az izom- és idegstimulátor használata nem ajánlott terhes nők, sérvben szenvedő személyek és eventratioban szenvedők számára. A szívbetegségben szenvedőknek kerülniük kell az elektródák használatát a szív körüli területeken. Nem használhatja az a személy a Bluetens-t, akinek implantátumai vagy fémprotézisei vannak, ha szívbetegsége vagy szívritmuszavara van, ha (érzéskieséssel járó) cukorbetegségben szenved, ha súlyos alsó végtagi keringési zavarai vannak.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Németország, Nagy-Britannia, Lengyelország

Típus

Típus Elektrostimulátor

Nem alkalmas

Nem alkalmas Kismamáknak, Szívproblémákkal küzdő személyeknek, Pacemakerrel rendelkezőknek, Epilepsziában szenvedőknek, Cukorbetegeknek, Beépített fémcsavarokkal/lemezekkel rendelkező személyeknek

Használat

Használat Has, Fenék, Nyak, Comb, Mellizmok, Csukló, Váll, Boka, Csipő

Rendeltetés

Használat Alakformálás, Izommerevség enyhítése

Masszázstípus

Masszázstípus Elektrostimulációval
Programok száma 150

Tulajdonságok

Szín Fekete
Tulajdonságok Úti
Funkciók Elektrostimulációval, Irányítás okostelefonon keresztül, Intenzitás beállítása

Csomagolás

Csomag tartalma Tok, Elektródák, USB kábel

Méret & súly

Tömeg 140 g
Magasság 7 cm
Szélesség 4 cm
Hosszúság/mélység 1,2 cm

Típus

Rendeltetés Otthonra

Tápellátás

Tápellátás módja USB kábelen keresztül

Tulajdonságok

Használat Fájdalomcsillapítás, Alakformálás
Kód:  Blu11
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BL-T15DSUNI

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05