Oldal frissítése

BlueMaestro Pacifi

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

BlueMaestro Pacifi

A BlueMaestro Pacifi az első intelligens cumi a világon. Ez a praktikus segítő egyszerre nyugtatja meg gyermekedet, és vonultat fel olyan funkciókat, amelyek könnyebbé teszik gyermeked egészségének megfigyelését. A készülék megállapítja a gyermek testhőmérsékletét, emlékeztet, hogy mikor és milyen gyógyszert adsz neki, és lokalizáló jelzést is küldhetsz rá. A cumi kompatibilis mind iOS, mind Android operációs rendszerű mobiltelefonokkal és tabletekkel.

Egészségügyi ellenőrzés

A szilikon cumi beépített hőmérséklet-érzékelővel van felszerelve, amely folyamatos megfigyelés alatt tartja gyermeked testhőmérsékletét. A mért értékek Bluetooth kapcsolaton keresztül kerülnek kijelzésre a készülékhez párosított mobiltelefonon vagy tableten. Az applikációban beállíthatsz egy figyelmeztető riasztást, ha az érték túl magas, sőt, akár orvost is hívathatsz rajta keresztül. Az alkalmazás azt is jelzi számodra, hogy mikor ajánlott a gyermek lázát újra megmérni, vagy mikor kell neki beadnod a következő adag gyógyszert.

Többé nem kell más cumi!

Minden szülő ismeri azt a helyzetet, amikor kisbabájának feltétlen szüksége van egy cumira, azonban az valahova elkeveredett. A BlueMaestro Pacifi gyártói erre is gondoltak! A cumi felszereltségébe tartozik egy érzékelő, amely lehetővé teszi akár 50 méteres távolságban (a Bluetooth kapcsolattól függően) jelzőhangok indítását, hogy mindig tudd, hol a cumi.

Minden szempontból praktikus

A BlueMaestro Pacifi teljesen vízálló, így ugyanannyira higiénikus, mint egy átlagos cumi. Működtetése egy gombelem segítségével történik, amelynek átlagos élettartama egy év. A használt Bluetooth technológia pedig nagyon kevésbé terheli a készülékeket, így a cumi meglehetősen energiatakarékos is.

Műszaki adatok:

Kompatibilitás:
iOS 7 és újabb
Android 4.3 és újabb

Maximális hatósugár:
75 m (A Bluetooth-kapcsolat erősségének függvényében)

Érzékelő maximális hatótávolsága:
50 m

Áramellátás:
beépített akkumulátor

Az elem élettartama:
Körülbelül egy év

Paraméterek

Típus

Használat módja Szájban (cumiban)

Speciális funkció

Különleges funkció Mobilalkalmazással
Kód:  FTBA009z
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20