Oldal frissítése

BLUEBEARDS REVENGE Shaving Cream 150 ml

4,8 8 értékelés
6 390 Ft

BLUEBEARDS REVENGE Shaving Cream 150 ml

A BLUEBEARDS REVENGE Shaving Cream borotválkozó krém egy luxus minőségű angol termék, amely olyan hatékony összetevőket tartalmaz, amelyek lassítják az arcszőrzet növekedését. A nyugtató hatóanyagok emellett az olyan borotválkozással járó problémákat is kezelik, mint például a kialakult irritáció. A termék táplálja és hidratálja is  a bőrt, a kellemes illata pedig magabiztosságot és frissesség érzését nyújtja. A krém csökkenti a borotválkozás gyakoriságát, és segít megelőzni a karcolásokat, kiütéseket és vágásokat is. Bővítsd a borotválkozó felszerelésedet ezzel a luxus minőségű készítménnyel!

A BLUEBEARDS REVENGE Shaving Cream 150 ml borotválkozó krém legfontosabb jellemzői

  • A BLUEBEARDS REVENGE Shaving Cream borotválkozó krém olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek gátolják a szakáll növekedését
  • Csökkenti a borotválkozás gyakoriságát
  • Nyugtatja, hidratálja és táplálja a bőrt
  • Irritáció esetén gyulladáscsökkentő hatása van

Használat:
Vigyél fel egy mandulányi mennyiséget a borotválkozó ecsetedre, adj hozzá egy kevés vizet, és körkörös mozdulatokkal habosítsd be az arcodon. Az ajánlott mennyiség használata mellett a termék akár 50 borotválkozásra is elegendő. 

Figyelmeztetés:
Csak külső használatra alkalmas. Tartsd távol a gyermekektől. Kerüld a szemmel való érintkezést.

Összetétel:
Aqua, Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Parfum, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Lauryl Isoquinolinium Bromide, Psedoalteromonas Ferment Extract, Polyquaternium, Disodium Edta, Isopropyl Alcohol, Sodium Sorbate, Sodium Benzoate, Allantoin, Glucose, Caprylyl Glycol. (Parfum Contains: Benzyl Benzoate, Coumarin, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool).

 

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Krém

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KSMU0295
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060297002557

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20