Oldal frissítése

BLUEBEARDS REVENGE Doubloon Bristle Brush

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BLUEBEARDS REVENGE Doubloon Bristle Brush

A borotválkozás esetében különösen igaz, hogy egy egyéni dologról van szó. Minden férfinak más arcszőrzete nő, más irányba, és más mértékben érzékeny a bőre. Ha szeretsz visszatérni a régi bevált módszerekhez, akkor valószínű, hogy az ún. nedves borotválkozást is kedvelni fogod. Ez a módszer azt jelenti, hogy nem használsz modern elektromos készülékeket borotválkozáshoz. Ehhez azonban fontos, hogy legyen saját borotvaecseted, például a BLUEBEARDS REVENGE Doubloon Bristle Brush borotvaecset, amely kiváló minőségű, valódi vaddisznó sörtéből készült. A Bluebeards ecsetének köszönhetően a borotválkozás nem csak egyszerű, de élvezetes is lesz.

A Blueberads Revenge Doubloon Bristle Brush borotvaecset főbb előnyei

  • Kiváló minőségű vaddisznó sörtéből készült
  • Lehetővé teszi a sima borotválkozást a hagyományos, úgynevezett nedves borotválkozással
  • Tökéletesen behabosítja a borotvahabot
  • A Blueberards ecset markolata eredeti fából készült, és kivitelezésével is felkelti a figyelmedet 
  • Nagyszerű megoldás utazáshoz is

Ne becsüld alá a habot

A borotvaecseten múlik, hogy mennyire kényelmesen és jól habosítod be a borotvahabot, és milyen kellemes lesz az elkenése az arcodon. Ne becsúld alá a kiválasztását, hiszen pont ez a részlet dönt arról, hogy milyen élmény lesz maga a borotválkozás. A Bluebeards Revenge Doubloon Bristle Brush kiváló minőségű borotvaecset ebben nagy segítségedre lesz. Valamiből ki kell alakítania a habot - mondjuk krémből vagy szappanból. Nem kellene, hogy nagy funkciós különbség legyen a kettő között. A szappanok általában tisztán természetesek, vegyi anyagok hozzáadása nélkül. 

Kód:  KSMU0289
Termékszám:  5060196089956

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15