Oldal frissítése

BLUE Raspberry

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BLUE Raspberry

A BLUE Raspberry USB mikrofon arra teremtetett, hogy a felvételnél a legjobb minőségben kiemelje a hangodat bárhol is vagy. Midig kéznél lesz egy profi stúdiód. A 48 kHz mintavételi frekvenciájú, 24 bit mélységű átalakító által beolvasott felvétel kristálytiszta minőségű. A mikrofon egy 14 mm-es kondenzátor kapszulával van felszerelve, és kompatibilis a Windows és IOS rendszerekkel. Hála annak, hogy a mikrofon érzékenysége állítható és a fejhallgató kimenet hangerőszabályzóval van ellátva a felvétel mindig az irányításod alatt lehet. Mindenki nagyra fogja értékelni a praktikus beépített állványt, amely jól illeszkedik a diszkrét és elegáns bordó színű designhoz.

Főbb jellemzői

  • 14 mm-es kardioid kondenzátor kapszula biztosítja kristálytiszta rögzítési minőséget
  • A mintavétel gyakorisága 48 kHz, a mélysége 24 bit
  • Állíthatóság érzékenység és fejhallgató kimenet hangerőszabályzóval a mikrofon közvetlen irányításához
  • Innovatív, belső akusztikus diffúzor segít megszüntetni a környezeti zajokat így a mikrofon teljes mértékben csak a hangodra fog koncentrálni
  • Beépített praktikus állvány, decens, elegáns design, bordó kivitelben

Tökéletes felvétel, bárhol is vagy

Ami miatt ez a mikrofon különleges, az a kivételes belső akusztikai diffúzor (IAD). Ez egy szabadalmaztatott találmány, amit a stúdiókban és csarnokokban felvett hang viselkedése inspirált. Segít elnyomni a háttérzajt, és csupán a beszédhangra koncentrálni. Ez teszi lehetővé, hogy otthon, a parkban, vagy akár a vonatban is minden alkalommal, tökéletes eredménnyel rögzítsen.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 50,5 mm
Magasság 123 mm
Mélység 39,5 mm

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz

Tömeg

Tömeg 167 g
Kód:  BLM003a
Termékszám:  311

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10