Oldal frissítése

Bloodborne - PS4

4,6 72 értékelés
Leárazás -45 %
3 390 Ft 6 190 Ft

Bloodborne - PS4

 
 

Félelemmel a sarkadban

Nincs kegyelem

A játékélménynek számos szintje van, de a japán mániákus, Hidetaka Miyazaki alkotása a legjobbak közé sorolható, és akármilyen amatőröknek nem is ajánlott. A Bloodborne ugyanis a legendás Demon's Souls és Dark Souls sorozat méltó társa, ezek a játékok pedig brutális nehézségükről híresültek el. Egyetlen rossz lépés is halált okozhat, de a benned lévő kisördög arra késztet, hogy újra és újra próbálkozz.

SÖTÉT TÖRTÉNET

Csak erős idegzetűeknek

A világon egy titokzatos betegség terjed, és Yharnam elsötétített városában egy sor tisztességtelen dolog zajlik. A helyiek valójában már szörnyszülöttek, és a kevés túlélő értékes tanácsokkal lát el. De a fennálló helyzetet egyedül kell megoldanod, és bizony bőven lesz tennivalód. Számtalan ellenséget meglehetősen eredetire terveztek, és az erejüket is jelentősen túlméretezték.

Bloodborne

harcrendszer

 

Rémségek minden sarkon

Az ellenségek leküzdésében a képességek felturbózott RPG rendszere lesz a segítségedre, amely a megfelelő harci felszereléssel együtt csodákra képes. A fejlesztők elmondták, hogy véletlenszerűen is elhelyeztek jónéhány buktatót, így sosem tudhatod előre, hogy mi vár a sarkon túl.

különlegesen komor

Kizárólag a műfaj rajongói számára

Exkluzív és komor grafika árad a játék minden jelentéből, így nincs más választás, mint jó vadászatot kívánni, és élvezni az új játékot, amely csak a következő generációs konzolra készült - a PlayStation 4-re.

Bloodborne

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Bloodborne

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj RPG

Multiplayer

Max. játékosok száma a képernyőn 1

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2015
A kiadás hónapja Március

Verzió

Platform PS4 - doboz
Exkluzivitás Playstation 4

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára
Kód:  MSX124
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PS719435976
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10