Oldal frissítése

Bling My Thing Milky Way Starry Night tok Apple iPhone XS Max készülékhez átlátszó

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bling My Thing Milky Way Starry Night tok Apple iPhone XS Max készülékhez átlátszó

Védd a mobilodat a(z) Bling My Thing Milky Way Starry Night tok Apple iPhone XS Max készülékhez átlátszó használatával. Ez egy hátsó védőburkolat, ami modern kialakításával és ellenálló felépítésével segíti a(z) Apple iPhone XS Max állapotának megőrzését. Ennek a toknak az anyaga polikarbonát . A polikarbonát fokozott ellenállóképessége, minimális vastagsága és nagyszerű optikai tulajdonságai végett népszerű. Talán mondani sem kell, hogy nem akadályozza a töltőcsatlakozóhoz való hozzáférést. Talán mondani sem kell, hogy nem gátolja a töltő porthoz, továbbá a különféle funkciókhoz való hozzáférést a mobiltelefonod kényelmes használatáért. A tok hajlítható és így a felhelyezése gyerekjáték.

A(z) Bling My Thing Milky Way Starry Night tok Apple iPhone XS Max készülékhez átlátszó védőtok legfőbb jellemzői

  • Garantált védelem a(z) Apple iPhone XS Max mobil számára
  • A rugalmas anyag garancia a könnyű felhelyezésre
  • Ez a(z) Bling My Thing védőtok kivágásokkal rendelkezik, hogy az egyes gombok és csatlakozók teljes mértékben elérhetők legyenek
  • A tok anyaga: Polikarbonát
Kód:  FIXap031
Termékszám:  IPXS-L-MW-BK-BLK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15