Oldal frissítése

BLAUPUNKT Tokyo 110

4,2 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BLAUPUNKT Tokyo 110

Elegáns rádió Blaupunkt Tokyo 110 kínál lehetőséget, hogy beállítsa a rádió Classic FM és AM RDS tuner és játssza le kedvenc tárolt zeneszámok egy USB flash meghajtó vagy SD-kártyára. Zenél tárolt MP3 vagy WMA formátumban. Azok számára, akik már nem használják játszani a klasszikus CD-k, ez a modell a tökéletes választás.

Könnyen kezelhető, elegáns Autorádia

Használata nagyon egyszerű, hogy csak a legszükségesebb funkcióbillentyűk, kiemelve az összetéveszthetetlen kézírás Blaupunkt. Teljesítmény eléri a 4 × 50W rádió és egy kijelző kilenc karakter és szabályozható intenzitású. Az előlapon is szabványos 3,5 mm-es aux-in bemenet. 

blaupunkt tokyo

Autoradio Blaupunkt Tokyo

Köszönhetően az elegáns design fekete autórádió Tokió beilleszkedni a modern sport- és elegáns luxus autók. Fény háttérvilágítás könnyű kezelhetőség gyenge megvilágítás Autorádia podmánkách. Handy equalizer gondoskodjon minőségű zenei éles szikla, csattogó basszus vagy tiszta pop. 


További információk:
felszerelés
Különböző megjelenítési módok (ID3 tag, időtartam, óra)FM rádió tuner AMMaximális teljesítmény: 4 x 50 WA kimeneti feszültség 14,4 V 4 x 20 WElülső USB Mass Storage Device (MSD)Front Aux-In2-csatornás előerősítő (2)Tartós tárolás beállítások áramkimaradás után
tárolás
USB: USB 2.0Kártyaolvasó: SD / SDHC / MMCFormázása USB és memóriakártyák: FAT 32, FAT 16
Media Player
Lejátszási formátumok: MP3, WMANév kijelzés: ID3-tag (2. változat), mappák / fájlokMegjelenítési módok: Igen (fájl, előadó, album, cím, időtartam, óra)Gyors olvasás média: Igen (USB-n keresztül)Mix / Ismétlés / Scan: Igen / Igen / Igen
kijelző
Típus: DOT (1 soros) 9 karakterSzín: fekete-fehér negatívFényerő: beállíthatóMűsoridő: 12.24 óra.
bemenetek
Antenna: 1 x ISOSDHC / SD / MMC kártyaolvasóUSB (szám, típus): 1 (elöl / szabványos A-típus)Aux-In (szám, típus): 1 Front (3,5 mm-es jack)Telefon némítás: IgenTávirányító (RC10): igen (via ISO)
más

Előlap: levehető
Szín: fekete, ezüst
Megvilágított gombok: kék / piros
Bemutató üzemmód: igen
Amennyiben telepíteni: 1-DIN nyílásba
A magasság x szélesség x mélység (mm): 51 × 178 × 158

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Csatlakozók USB, AUX / Line IN
Memóriakártya olvasó SD

Felszerelés és funkció

Tulajdonságok RDS
Támogatott formátumok MP3, WMA

Rádió

Tunerek AM, FM

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×50 W

Méretek

Rádió mérete 1 DIN
Szélesség 178 mm
Magasság 51 mm
Mélység 158 mm
Kód:  PZ957u
Termékszám:  1011451000001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20