Oldal frissítése

BLAUPUNKT PS05DB

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

BLAUPUNKT PS05DB

A nagyszerű Blaupunkt PS05DB vezeték nélküli hangszóró számos lehetőséget és funkciót kínál, így szinte minden alkalommal könnyű használni. A bluetooth segítségével könnyedén lejátszhatod az okostelefonon vagy tableten tárolt zenéket. Az USB flash meghajtókat vagy bármely más eszközt USB-n keresztül is csatlakoztathatod, de akár az AUX portot is használhatod. A beépített hangszínszabályzó biztosítja a hang testreszabását, akár rock, klasszikus, jazz vagy tánc módban. A basszus és a hangmagasság vezérlők könnyen elérhetők a felső panelben. A LED-fényhatásoknak köszönhetően könnyedén létrehozhatsz diszkó hangulatot otthonodban is.

Blaupunkt PS05DB hangszóró legfontosabb jellemzői

  • A beépített hangszínszabályozó lehetővé teszi, hogy négy audio lejátszási mód közül választhass
  • A maximális teljesítmény akár 800 wattos, kiváló minőséget és tiszta hangzást biztosít
  • A Blaupunkt PS05DB hangszóró támogatja az MP3 lejátszást
  • A hatékony LED-effektusokkal diszkó hangulatot hozhatsz létre otthon
  • A bluetooth segítségével könnyedén lejátszhatod kedvenc zenéidet okostelefonról vagy táblagéprő
  • A karaoke funkciók vezetékes mikrofonnal biztosan jó szórakozást tesznek lehetővé

Beépített equalizer és számos funkció

A Blaupunkt PS05DB hangszóró segítségével zenét játszhatsz le bluetooth használatával mobiltelefonodról vagy táblagépedről. Az USB flash meghajtót is csatlakoztathatod, az AUX port pedig további hangforrások csatlakoztatását is biztosítja. A Blaupunkt PS05DB hangszóró beépített FM tunert is tartalmaz, amely képes akár 40 állomás tárolására is. A beépített hangszínszabályzó segít a hangzás tetszés szerinti beállításához, a rock, a klasszikus, a dzsessz és a tánc üzemmódok közül.

 

 
Kód:  PZ9670e
Termékszám:  PS05DB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15