Oldal frissítése

BLAUPUNKT PP 11BT

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BLAUPUNKT PP 11BT

Élvezd a zenehallgatást minden helyzetben. A hordozható Blaupunkt PP11BT rádió nagyszerű társsá válik utazás közben, vagy akár otthon, illetve a szabadban is. Kiegyensúlyozott hangot, és számos hasznos funkciót kínál, mint például ébresztőórát, memóriát 60 FM adó számára, és AUX csatlakozót. A 7 W-os hangszórón keresztül, vagy fülhallgatón keresztül is hallgathatod, ha több privát szférára vágysz.

A Blaupunkt PP 11BT hordozható rádió főbb jellemzői

  • Hordozható rádió Bluetooth technológiával
  • Elegáns design
  • Digitális FM tuner 60 előre beállítható csatornával
  • MP3 lejátszás microSD kártyáról 
  • Óra riasztás funkcióval
  • Távirányító
  • Teleszkópos antenna
  • Fejhallgató kimenet
  • Akár 6 órányi hallgatás egy töltéssel
  • A microUSB kábel a csomag része

Időtlen design

A Blaupunkt PP11BT modern kialakítású. Az aktuális időt a készülék rácsos designjába illesztett LED-ek jelzik, amely a minimalista tervezést hangsúlyozza. Az FM rádió mellett egy beépített Bluetooth modul is rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli módon továbbítsd kedvenc zenéid a kompatibilis készülékekről. A zenét akár 32 GB-os microSD kártyáról is hallgathatod, és a mellékelt kábellel az AUX IN jack csatlakozó segítségével bármilyen más hangeszköz is csatlakoztatható. Biztosan értékelni fogod a riasztás funkciót is, amelynek köszönhetően soha nem fogod kihagyni a találkozókat, vagy soha nem fogsz elkésni munkából. 

A Blaupunkt PP11BT-t bárhová magaddal viheted

A rádió egy beépített 2200 mAh akkumulátorral rendelkezik, amely akár 3 órányi zenehallgatást is kínál 3 óra töltés után. Ezt a kis társat bárhová magaddal viheted. A teleszkópos antenna gondoskodik a rádiójel jó vételéről.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 7 W
Előre beállítható csatornák száma 60 ×

Méret & súly

Szélesség 164,5 mm
Magasság 102 mm
Mélység 60 mm
Tömeg 0,65 kg
Kód:  PZ959d4
Termékszám:  PP11BT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10