Oldal frissítése

BLAUPUNKT MC80BT

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BLAUPUNKT MC80BT

Ez az eredeti mikro hifi rendszer megfelel mindazok elvárásainak, akik a kiváló, tiszta hangzást, a magas színvonalú hangvisszaadást szeretik modern designnal párosítva. Az ezüst elemekkel ellátott fekete kidolgozás minden belső tér lenyűgöző kiegészítője lehet. A zenei CD-ken kívül MP3 CD-k is lejátszhatók rajta, vagy használhatod az USB-bemenetet, vagy streamelhetsz zenét a telefonodról vagy tabletedről Bluetooth-on keresztül. A két mikrofonbemenetnek köszönhetően még egy kiváló karaoke partyt is rendezhetsz vele. 

Legfontosabb jellemzők

  • Mikro hifi rendszer beépített karaoke-val
  • Élvezd a tiszta és éles hangzást
  • Zenehallgatás szinte bármilyen forrásról
  • Ideális karaoke partyhoz is a két mellékelt mikrofonnak köszönhetően
  • Modern design, amely minden belső térbe jól illik 

Induljon a Karaoke party 

A mikro hifi rendszer a csomagban két mikrofonnal érkezik. Amikor ezeket csatlakoztatod a központi egységen levő csatlakozókhoz, már indulhat is a felejthetetlen karaoke party és kipróbálhatod, milyen érzés sztárnak lenni a színpadon. A hangulatot ízléses fényhatásokkal is feldobhatod. Lejátszhatod kedvenc zenéidet audio vagy MP3 CD-ről, vagy CD RW-ről, USB flash meghajtóról, vagy közvetlenül bármely Bluetooth-kompatibilis eszközről Bluetooth-on keresztül. Természetesen a kedvenc rádióállomásodat is megkeresheted, és mentheted a 30 előre beállított állomás egyikére.

Modern kialakítás és intuitív működés

A főegység előlapján nagy ergonomikus vezérlő található, amely a távvezérlővel és a nagy gombokkal együtt könnyen kezelhetővé teszi a készüléket. A modern designt a hangfalakat körülvevő kék háttérvilágítás is hangsúlyozza. Az MC80BT mikro hifi rendszer nem fog csalódást okozni, ellenkezőleg: az otthonod dísze lesz.

Paraméterek

Rádió

Tuner típusa FM
Előbeállítások száma 30 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 100 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 270 mm
Lejátszó magassága 355 mm
Lejátszó mélysége 320 mm
Hangszóró szélesség 242 mm
Hangszóró magasság 409 mm
Hangszóró mélysége 260 mm
Tömeg 15,9 kg
Kód:  PZ982h8
Termékszám:  MC80BT

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20