Oldal frissítése

BLAUPUNKT MC200BT

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BLAUPUNKT MC200BT

Azok közé tartozol, akik a legjobban élvezik ismerőseiddel töltött időt? Szükséged van a kiváló minőségű és nagy szobákban is kiváló minőségű zenei hangzásra? Ebben az esetben ez a Blaupunkt MC200BT HiFi rendszer a számodra készült. Ez a gyártó legerősebb modellje. A nettó RMS teljesítmény elérheti a 800 W-ot! Az őrült teljesítmény mellett a gyártók kiemelték a tervezési részleteket is, ahol a fekete design kiegészíti a tiszta kijelzőt és az arany részleteket, amelyek az egész rendszer számára megfelelő fényt adnak. De ez nem minden. A jegesedés hatás a beépített LED-es megvilágítás a hangszóró membránjaiban.

A Blaupunkt MC200BT mikro rendszer alapvető jellemzői

  • Legjobb HiFi rendszer nagy szobákba
  • Óriási teljesítmény 800 W RMS (4 × 200 W)
  • Minőségi kivitelezés, modern design
  • Háttérvilágítású hangszóró membránok
  • Tiszta LED kijelző
  • Bluetooth-kapcsolat a vezeték nélküli streaminghez
  • USB port a flash meghajtó lejátszásához
  • Equalizer - Lapos, Pop, Rock, Latin és Jazz
  • Karaoke funkció - két mikrofon

Széles kapcsolat és egyéb Blaupunkt rendszer képességek

A Blaupunkt MC200BT csatlakozóinak és egyéb csatlakozási lehetőségeinek széles választékát kínálja a teljesítménye és az elegáns kialakítása mellett. Először is meg kell említeni a vezeték nélküli Bluetooth modul jelenlétét, amely felelős az intelligens eszközökhöz vagy laptopokhoz való közvetlen kapcsolatért. Van i egy CD-meghajtó is rajta. Csatlakoztathatsz egy külső lemezt, és lejátszhatod kedvenc MP3-ad az USB-porton keresztül. Természetesen található rajta egy digitális PLL-szintézissel rendelkező FM-tuner és akár 40 kedvenc állomás tárolására is alkalmas.

Rendezz Karaoke partit!

Ez a csúcsminőségű Blaupunkt rendszer azonban különbözik más rendszerektől. Az MC200BT beépített Karaoke funkcióval rendelkezik, ahol két csatlakozó található a készülék hátlapján a mellékelt mikrofonok csatlakoztatásához. Csak válaszd ki a kedvenc dalodat, aktiváld az "éneklés" funkciót, és úgy énekelhetsz, mint bármelyik sztár a színpadon. Ennek köszönhetően a buli szórakoztatóbb lesz, mint a népszerű zene hallgatása, és nem csak felnőttek, hanem a gyermekek számára is.


Paraméterek

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás Bluetooth
Támogatott audio formátumok MP3

Rádió

Tuner típusa FM
Előbeállítások száma 40 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 800 W

Méret & súly

Tömeg 18,6 kg
Kód:  PZ988a
Termékszám:  MC200BT

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20