Oldal frissítése

BLAUPUNKT HR10BT

4,2 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BLAUPUNKT HR10BT

Tetszik a retro design? Próbáld ki a kompakt Blaupunkt HR10BT rádiót órával és riasztással felszerelve Megjelenése ellenére beépített Bluetooth 4.0 rendelkezik, így a rádión kívül egyéb lehetőségek is léteznek a zene lejátszására.

Rádiónak fa burkolata van,  elfér az éjjeliszekrényen vagy a polcon.  Ébresztésre 4 különböző időpontok használhat. A minőségi FM rádió hangoló egészen 20 beállítást kínál a  kedvenc rádióállomásokhoz.

Fő előnyök

  • Akár 20 FM elmentett rádióállomás 
  • Eredeti retro design
  • Több forrásból lejátszható zenék
  • A 4 riasztási idejű ébresztőórával nem fog elaludni 
  • Távirányító

Lejátszás széles skálája

A klasszikus rádióállomásokon kívül  kedvenc MP3 formátumú zenéjét lejátszhatja a  micro SD kártyáról vagy USB flash diszkről .  További lehetőség a zeneforrás csatlakoztatásához a  3,5 mm-es jack csatlakozó.

Előnyben részesíted a drótnélküli megoldást? A Bluetooth 4.0 lehetővé teszi a zene hallgatását a telefonról, laptopról, vagy más készülékről a Bluetooth által.

 

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 5 W
Előre beállítható csatornák száma 20 ×

Méret & súly

Szélesség 156 mm
Magasság 98 mm
Mélység 110 mm
Tömeg 0,72 kg
Kód:  PZ959k
Termékszám:  HR10BT

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20